Mainos

Tämän miehen henkirikostutkinta paljasti vauvojen kuolemat

51-vuotias torikauppias Seppo Tapio Tirkkonen katosi jäljettömiin Sipoossa sijaitsevasta kodistaan 7. joulukuuta 2011. Keskusrikospoliisi on jo pitkään epäillyt, että Tirkkonen joutui henkirikoksen uhriksi.

Tirkkosen katoamisilmoitus on yhä Interpolin verkkosivuilla.

Iltalehti kertoo poliisin löytäneen kahden vauvan ruumiit viime viikolla sattumalta Tirkkosen henkirikostutkinnan yhteydessä.

MTV3:lle keskusrikospoliisista kerrotaan, ettei Tirkkosen ruumista ei ole vieläkään löydetty. Henkirikoksesta epäillään edelleen kahta virolaistaustaista henkilöä.

- Näyttöä haetaan edelleen, mutta paketti ei ole vielä kasassa, kertoo rikosylikomisario Tero Haapala keskusrikospoliisista.

Haapala ei kommentoi sitä, ovatko kaksosvauvojen taposta epäillyt kaksi henkilöä epäiltynä myös Tirkkosen henkirikoksesta.

Vihanneskauppiaan yllättävä katoaminen

Tirkkosen ruumiin löytymiseksi on järjestetty laajoja maastoetsintöjä.

Eronnut Tirkkonen asui yksin ja oli ammatiltaan torikauppias, myyntituotteenaan vihannekset. Hän oli joulukuussa myymässä omistamaansa taloa, joka sijaitsee sipoolaisella pientaloalueella. Talokauppojen jälkeen hän oli uhonnut lähtevänsä Thaimaahan.

Poliisi ei kuitenkaan usko hänen koskaan lähteneen ulkomaille.

Kiinnostuneiksi talon ostajiksi ilmaantui 7. joulukuuta kaksi virolaista, nainen ja mies. Katoamisen jälkeen he ovat esittäneet asiakirjoja, joiden mukaan Tirkkonen olisi myynyt heille talonsa katoamispäivänä pilkkahintaan. Tirkkonen ei tuntenut kaksikkoa ennen kauppoja.

Molemmat olivat tutkinnan alkuvaiheessa vangittuna. Heidät on kuitenkin sittemmin vapautettu tutkintavankeudesta, koska ruumista ei ole löydetty.

(8.3.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.