Mainos

Tämän jokainen pelaaja tarvitsee: Peliohjain, joka toimii kaikkien pelikoneiden kanssa

All Controller ratkaisee monilla pelikoneilla pelaavien ongelman ja julkaisee yleisohjaimen, joka toimii useamman pelikonsolin ja tietokoneen kanssa.

Aktiivisella pelaajalla voi olla useamman pelikonsolin lisäksi vielä tietokone ja mobiililaitteita jatkuvassa käytössä. Tällöin erilaisten peliohjaimien määrä saattaa kasvaa ongelmallisen suureksi.

All Controller -niminen yritys uskoo keksineensä ratkaisun tähän ongelmaan. Pieni kehitysryhmä työstää niin sanottua yleiskaukosäädintä pelikonsoleille. Ohjain näyttää hieman Xbox One -ohjaimelta, mutta toimii lukuisten eri pelilaitteiden kanssa.

All Controller -ohjaimen on tarkoitus toimia PS3, PS4, Xbox 360 ja Xbox One -konsoleiden kanssa, sekä pc ja Mac -tietokoneiden kanssa. Nintendon Wii U ja Switch -konsolit ovat myös tulossa listaan myöhemmin.

Ohjaimelle haettiin joukkorahoitusta Kickstarter-sivustolta ja ensimmäinen tavoitesumma rahoitukselle onkin jo saavutettu. Ohjaimen on näillä näkymin tarkoitus tulla myyntiin toukokuussa 2018.

Ohjaimen langallisen version ennakkotilaushinta Kickstarter-sivustolla on keskimäärin noin 40 euroa ja langattoman version noin 74 euroa.

Lähde: The Verge


***

1:50

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.