Mainos

"Tämä on elämäntyyli, jonka valitsimme" – nainen jätti työnsä imettääkseen poikaystäväänsä

Amerikkalaisnainen etsi pitkään ja hartaasti löytääkseen imetykseen suostuvan miehen.

Atlantalainen Jennifer Mulford, 36, on nyt kiireinen nainen. The Sun -lehden mukaan Mulford pitää taukoa ravintola-alan työstään voidakseen imettää poikaystäväänsä kahden tunnin välein.

Käytännössä nainen ei kuitenkaan ihan oikeasti vielä imetä poikaystäväänsä. Vaikka hän on äiti, on hänen lapsensa jo 20-vuotias, joten Mulfordilta ei tällä hetkellä heru maitoa. Hän siis "kuivaimettää". Tällä tavoin nainen haluaa huijata elimistönsä tuottamaan maitoa. Elimistön, joka luulee ruokkivansa lasta.

Mulford innostui aikuisimetykseen perustuvista parisuhteista luettuaan niistä. Nainen huomasi olevansa kateellinen kahden ihmisen välisestä uskomattomasta yhteydestä, jonka imetyksellä voi saada aikaiseksi. Siis kahden sellaisen ihmisen, jotka eivät ole äiti ja lapsi.

– Kun luin siitä puhtaasta ilosta, jota se aiheutti muille, halusin epätoivoisesti etsiä kumppanin, jonka kanssa voisin jakaa tämän henkisen yhteyden, Mulford kertoi The Sunille.

– Olen aina nauttinut enemmän kuin mistään siitä, että rintojani kosketellaan seksin aikana, joten tiesin, että nauttisin siitä.

Ainoa ongelma piilikin siinä, että nainen oli sinkku oivalluksensa aikoihin. Kiihkeästi hän kävi läpi deittisivustoja, mutta onni ei ollut suotuisa. Ilmeisesti imetystä hamuavia, vapaita miehiä ei siis olekaan tarjolla kovinkaan runsaasti.

Sielunkumppani löytyi

Lopulta Mulford löysi hänet. Nimittäin Brad Leesonin, 36, entisen poikaystävänsä kouluajoilta. Pari jutteli eräänä iltana aikuisimetyksestä ja paljastui, että isoista rinnoista pitävä Leeson oli avoin idealle. Silloin Mulford tiesi löytäneensä loppuelämän kumppaninsa. Halusivathan he kummatkin kokea tuon "maagisen yhteyden, jonka vain imetys voi saada aikaan".

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mulford juo kolme kertaa päivässä yrttijuomaa, jonka uskotaan auttavan hormonituotannossa. Lisäksi hän syö yrttipillereitä, joiden puolestaan kerrotaan auttavan maidontuotannossa. Jos Leeson ei ole paikalla, Mulford käyttää rintapumppua. Pariskunnalla on lisäksi kello öisin soimassa, jotta ruokahetki ei taatusti mene kummaltakaan ohi. Imetys siis hoidetaan kunnialla, vaikka se unenpuutetta aiheuttaisikin.

– Yöt ovat olleet kamppailua, sillä Brad nukkuu niin sikeästi, mutta olemme selviytynyeet – kunnes hän nukahtaa rinnalleni, mikä on kaunista, nainen kertoo.

Vaikeuksia on tuottanut myös imetyksen ja seksin erottaminen toisistaan.

– Vaikka se on kaunista ja rauhaisaa, se on myös eroottista. Oli vaikeaa selvitä ensimmäisistä imetyskerroista harrastamatta seksiä, mutta se helpottuu kerta kerralta.

"Elämäntyyli, joka valitsimme"

Yhtä rajaa Mulford ei kuitenkaan ylitä. Julkisella paikalla imetys herättää mielipiteitä puolesta ja vastaan ja tässä tapauksessa Mulford on sitä vastaan. Leeson tosin suostuisi ruokittavaksi myös muiden nähden. Treenaamisesta innostunut mies odottaa innolla erityisesti rintamaidon terveysvaikutuksia.

Mulford arvelee maidon alkavan tihkua kahden kuukauden sisällä. Ja kun niin tapahtuu, ei mikään ole enää tämän pariskunnan onnen tiellä.

– Tämä on elämäntyyli, jonka valitsimme. Odotamme sitä, kuinka vuosien päästä tarvitsemme ja haluamme edelleen toisiamme. Voin tuolla kotiin stressaavan päivän jälkeen ja sekunneissa Brad ripustautuu minuun ja tunnen oloni rauhalliseksi ja rentoutuneeksi. Silloin tunnen, että olemme yhtä. En ole vielä tuntenut mitään yhtä lohduttavaa. Se on side, jonka väliin kukaan ei voi tulla, Mulford runoilee.

Pariskunta aikoo naimisiin, mutta yhteisiä lapsia he eivät aio hankkia.

Lähde: The Sun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.