Tämä kuumottava tehtävä sai ensimmäisen julkkiksen huutamaan: "Jalat tärisee niin paljon"

Tämä kuumottava tehtävä sai ensimmäisen julkkiksen huutamaan 0:37
Katso kohtaus ennakkoon videolta!

Ensimmäinen julkkis haluaa keskeyttää tehtävän. 

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelman viidennessä jaksossa nähdään ja kuullaan ensimmäistä kertaa Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois -huuto, kun tosi-tv-tähti Perttu Sirviö joutuu kuumottavan haasteen eteen.

Julkkikset keräävät jakson hyväntekeväisyyskilpailussa rahaa hyväntekeväisyyteen. Osiossa julkkikset joutuvat kävelemään korkeuksissa sijaitsevan lankun päällä. Heidän tehtävänänsä on napata lankun yläpuolella roikkuva rahapussi sen pudotessa.

Korkeanpaikankammosta kärsivälle Sirviölle tehtävä oli ylitsepääsemätön.

– Jalat tärisee niin paljon, että Olen julkkis päästäkää minut pois -Sirviö huutaa.

Tehtävän kesken jättänyt Sirviö kertoo tuntemuksistaan.

– Ei ollut mitään vaihtoehtoja tai saumaa lähtee tekemään tehtävää. Se oli siinä. Tämä korkeanpaikankammo, mikä minulla on sellainen, että en pysty toimimaan yhtään.

– Kyllä minua harmittaa. Kaikki mikä saadaan kerättyä hyväntekeväisyyteen, on aina eteenpäin. Tämä on sellainen asia, että olen melkein 40-vuotias ja en ole päässyt tästä korkeanpaikan kammosta yli, mies kuvailee.

Mikäli julkkis olisi huutanut saman huudon pudotustehtävän aikana, olisi kilpailu hänen osaltaan keskeytynyt välittömästi.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat