Näin Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelma etenee – julkkiksilla kaksi tapaa jättää viidakko

Viidakon suurin seikkailureality alkaa 21.1. 1:00
Tästä ohjelmassa on kyse! Katso esimakua Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -sarjasta!

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -seikkailurealityssa nähdään tunteikkaita keskusteluja ja hauskoja tehtäviä.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  -sarjassa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas keskelle viidakkoa. He keräävät rahaa yhdessä hyväntekeväisyyspottiin, jonka yksi heistä saa lahjoittaa haluamalleen kohteelle.

Kauden kolmannessa jaksossa keskustelut syvenevät, kun joukko tiivistyy keskellä jännittävää luontoa ja hullunkurisia tehtäviä.

Näin kisa etenee

Jokaisessa jaksossa julkkikset läpikäyvät erilaisia tehtäviä.

Tähtitehtävä: Tähtitehtävän kautta julkkisryhmällä on mahdollista hankkia leiriin ruokaa ja muita tarpeellisia hyödykkeitä. Julkkikset keräväät tehtävässä tähtiä, joilla he saavat vastineeksi viidakkokioskilta ruokaa ja muita tarvittavia tavaroita leirille.

Kolmannen jakson tähtitehtävässä tutustutaan paikallisiin eläimiin, ja sykkeet nousevat, kun julkkikset joutuvat kohtaamaan rottia, käärmeitä ja hämähäkkejä.

Tehtävä tuottaa haasteita etenekin TikTok-tähti Nuppu Oinaalle.

Hyväntekeväisyystehtävä: Julkkikset pyrkivät kartuttamaan yhteistä hyväntekeväisyyspottia, tämän jakson tehtävässä tarvitaan nopeutta ja runsaasti huumorintajua, sillä julkkikset joutuvat laittamaan tonttuasut yllensä ja piiloutumaan kartanon herralta.

Hulvaton touhu pistää julkkiksille hymyn huulille

Pudotustehtävä: Kisa kovenee ja on ensimmäisen pudotustehtävän aika. Pudotustehtävän esikarsintakilpailussa kaksi heikoiten onnistunutta julkkista joutuvat kaksintaisteluun. Kolmannessa jaksossa julkkikset eivät ennätä tehdä pudotustehtävää eikä kukaan putoa jaksossa, sillä yllättävä käänne nostattaa tunteet pintaan koko leirissä. Sakari Pietilänkertoma tapahtuma saa leiriläiset kyyneliin.

Seuraavassa jaksossa julkkikset kohtaavat myös ensimmäisen pudotustehtävän ja joku joutuu jättämään kisan kesken.

Olen Julkkis…Päästäkää Minut Pois -huuto: Mikäli Julkkis haluaa päästä viidakosta pois ennen aikojaan, voi hän huutaa: Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois ja peli loppuu tuolloin sen julkkiksen kohdalta.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat