Mainos

Tämä älykellouutuus on eleettömän tyylikäs – paristo kestää 6 kuukautta

Aktiivisuusseurantalaitteistaan tunnettu, Fossil-kellovalmistajan ostama Misfit on nyt julkistanut Misfit Phase -älykellon – varsin perinteisen, tyylikkään rannekellon näköisen valmistajan itsensä hybridiälykelloksi kutsuman laitteen.

Phase-kello sisältää aktiivisuusseurannan (askeleet, matka, kalorit), unen seurannan, värinähälytykset puheluista ja tekstiviesteistä, hälytyksistä ja kustomoiduista sovellushälytyksistä sekä älypainikkeen jolla voi muun muassa ohjata musiikin toistoa, laukaista puhelimen kameransekä ohjata älykkäitä kotilaitteita. Misfit Phasen kellonaika synkronoituuautomaattisesti oikein puhelimesta talvi- ja kesäajan tai aikavyökykkeiden välillä siirryttäessä.

Päivän aktiivisuustavoitteen Phasesta voi tarkistaa haluttaessa, jolloin kellon viisarit osoittavat sen prosentteina. Kellotaulusta löytyy myös pyöreä pieni väripiste, joka kertoo lisätietoa eri toiminnoista. Sen voi esimerkiksi valita kertomaan eri värein eri soittajista.

Ruostumatonta terästä ja alumiinia oleva kello on vedenkestävyydeltään 5 ATM eli kestää upotuksen 50 metrin syvyyteen.

Misfit Phase -kellossa ei ole ladattavaa akkua, vaan 6 kuukauden välein vaihdettava CR2430-tyypin paristo. Kello on siis varsin vähävirtainen. Rannekkeet ovat kooltaan 20 millimetriä ja vaihdettavissa.

Misfitin omassa kaupassa uuden Phase-kellon hinta on 168,55 euroa. Ennakkotilaukset alkavat vasta 7. marraskuuta. Nyt sivuilla voi ilmoittaa ennakkoon kiinnostuksensa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.