Tältä näyttää uusi Kikka!-elokuva – katso ennakkomaistiaisia

0:18
Näin näyttelijä Sara Melleri muuntautui legendaariseksi iskelmätähti Kikaksi.

Tulevasta Kikka!-elokuvasta julkaistiin ennakkomaistiaisia.

Legendaarinen suomalaislaulaja Kikka Sirén nähdään pian valkokankaalla. Tulevan Kikka!-elokuvan pääosassa nähdään Sara Melleri

Anna Paavilaisen ohjaamassa elokuvassa Kikan DJ:tä ja toimittajaystävä Paulaa esittää Elena Leeve, Kikan miestä Henkkaa esittää Jakob Öhrman, Ile Vainiota Aku Hirviniemi, Junnu Vainiota  Martti Suosalo ja levyfirman pomoa esittää puolestaan Kai Vaine. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Samuli Niittymäki, Tuomo Prättälä, Sanna-Kaisa Palo, Rea Mauranen ja Ville Tiihonen.

Elokuvassa kosmetiikkamyyjä Kirsi Viilonen haaveilee tähtiartistin urasta. Kun Kirsi tutustuu DJ ja radiotoimittaja Paulaan, päättää hän antautua kokonaan laulajaunelmalleen. Miesvaltaisen musiikkimaailman irvailusta huolimatta Paula tunnistaa Kirsissä tähden ainekset ja yhdessä he hankkivat hänellä levytyssopimuksen. Kikka on syntynyt.

Kikan ura lähtee jyrkkään nousukiitoon, kun hänen nänninsä vilahtaa tahattomasti Jukebox-ohjelmassa. Kikasta tulee välittömästi koko maan tuntema julkkis ja yksi Suomen myydyimmistä naisartisteista.

Kikka! -elokuvan ensi-ilta on alkuvuodesta 2022.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja