Mainos

Tältä näyttää unelmien kylpyhuone 2010

Kevään 2010 kylpyhuone on ennen kaikkea omistajansa näköinen. Sen ei tarvitse noudattaa mitään selkeää tyyliä vaan siinä yhdistyy erilaiset kauniit esineet ja asiat, jotka miellyttävät asukkaan silmää. Kaikki on sallittua ja vain mielikuvitus on rajana.
Kylpyhuone pursuaa nyt vahvoja värejä ja romanttisia kuvioita. 2000-luvun alun selkeän ja jopa kylmän skandinaavisen kauden jälkeen on aika panostaa täyteläisiin väreihin ja luoda kylpyhuoneeseen lämmin kotoisa tunnelma.

Erilaiset kukkateemat nostavat päätään ja niitä yhdistetään entistä rohkeammin voimakkaan värikkäisiin laattoihin. Kokonaisuuden täydentää romanttishenkiset kylpyhuoneposliinit, jotka sopivat pehmentämään muuten selkeää kokonaisuutta.
Kun kukat ja romanttisuus eivät tunnu omalta, oivallinen vaihtoehto kylpyhuoneen päivittämiseen on uuden heräämisen kokenut marmori. Nykypäivän marmorilaatta poikkeaa 90-luvun edeltäjästään muistuttamalla erehdyttävästi esikuvaansa aitoa marmoria.
Keraamisessa marmorijäljitelmälaatassa yhdistyy marmorin kauneus ja elävyys sekä keraamisen laatan kestävyys ja helppohoitoisuus. Marmorisilla patsailla, peilinkehyksillä ja pylväillä kylpyhuoneeseen luodaan aidon roomalaisen kylpylän henki.

Luonto tulee osaksi kylpyhuonetta upealla kivestä leikatulla ja hiotulla kivialtaalla. Kiviallas on aina uniikki valinta, sillä suunnittelusta vastaa luonnonvoimat. Se toimii hyvin tilan katseenvangitsijana, jolloin muu sisustus voi olla selkeää ja eleettömämpää. Tammisen kaapin päälle asennettuna, valkoisiin laattoihin yhdistettynä, kiviallas on kuin osa suomalaista luontoa, vahvana ja jykevänä. Tai yhdistettynä värikkäisiin seinälaattoihin, sementtimäiseen lattiaan ja mustanruskeisiin kalusteisiin, se on kuin taideteos.

Jos 2010 kylpyhuonetta kuvaisi tunteella, tunne olisi ilo. Värikkäillä ja leikkisillä kalusteilla pieneenkin kylpyhuoneeseen saadaan luotua elämäntäyteinen tunnelma. Hyvin mietityillä ratkaisuilla pieneen tilaan on mahdollista mahduttaa uskomattoman suuri määrä säilytystilaa ja toimintoja. Laatikoihin saatavien lokerikkojen ansiosta järjestyksen ylläpito on helppoa ja laatikoihin asennettavien led-valojen myötä tavaroiden löytäminen onnistuu aamuhämärässäkin.
Seinänsisäisten suihku ja wc-järjestelmien ansiosta kylpyhuoneen puhtaanapito helpottuu ja yleisilme on tyylikkäämpi kun vesijohdot on piilotettu laatoitetun seinän taakse. Huoltoluukkujen avulla piilotettujen putkien huoltaminen ja korjaus onnistuu vaivattomasti. Tarkoitukseen suunniteltu vedeneristyslevy takaa kosteuden pysymisen poissa rakenteista.

Tuotetiedustelut: Laattapiste Collection 09 878 031; www.laattapiste.fi
Kuvat: Laattapiste Collection

Artikkelin tarjoaa:
Laattapiste Collection

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.