Tältä näyttää Robin Packalenin uusi elämä Etelä-Koreassa

Robin Packalen oli Alan Walkerin mukana Kiinan-kiertueella – tällainen kokemus se oli 0:57
Katso myös: Robin Packalen oli mukana Alan Walkerin Kiinan-kiertueella – tällainen kokemus se oli

Robin Packalen karisti Suomen tomut kengistään ja vaihtoi maisemaa Etelä-Koreaan.

Artisti Robin Packalen muutti hiljattain Etelä-Koreaan, jossa hän aikoo majailla kevään ajan. Suosikkipoppari on julkaissut Instagram-tilillään kuvia uudesta elämästään Etelä-Korean pääkaupungissa Soulissa.

Artistin muutama viikko sitten postaamassa kuvasarjassa näkyy muun muassa Soulin katuja sekä nähtävyyksiä. Kuvasarjan ensimmäisessä otoksessa Packalen poseeraa muikeana liikennekartio päässään.

– Olen ollut täällä Soulissa noin viikon. Tuntuu kuin olisin kävellyt maratonin päivässä, mutta silti en ole nähnyt juuri mitään, hän kirjoittaa parin viikon takaisessa postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Packalenin keskiviikkona 20. maaliskuuta jakamassa kuvasarjassa on niin ikään nähtävillä muun muassa maisemakuvia. Yksi kuvasarjan otos näyttänee olevan napattu musiikkistudiolla.

– Elämä juuri nyt, artisti kirjoittaa kuvasarjan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Packalen valotti maisemanvaihdoksensa taustoja MTV Uutisille helmikuussa järjestetyssä Emma-gaalassa.

– Menen sinne haistelemaan korealaista musaskeneä. Olen ollut siitä jo pari vuotta tosi kiinnostunut, hän kertoi tuolloin.

Packalen kertoi, että hänen suunnitelmanaan on viedä suomalaista musiikkikulttuuria sinne päin maailmaa. Artisti työstää parhaillaan toista kansainvälistä albumiaan, ja aikoo mahdollisesti kirjoittaa Etelä-Koreassa musiikkia sekä itselleen että muille, korealaisille artisteille. 

– Menen myös tapaamaan kustannusyhtiöiden porukkaa sun muuta. Ihan siis tämmöinen kulttuurimatka. Mutta menen myös chillaamaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta, hän lisäsi. 

Lue myös:

    Uusimmat