Tältä näyttää Lady Gagan tähdittämä Gucci-elokuva – Jared Leto täysin tunnistamattomana roolissaan

Lady Gaga edusti näyttävässä tyylissä – tähdet säteilivät Grammy-gaalassa 2:06
Lady Gagan tyyli keräsi ylistystä Grammy-gaalassa vuonna 2019.

House of Gucci -elokuvan mainoskuvat julkaistiin.

Tänä syksynä uppoudutaan muodin maailmaan, kun odotettu House of Gucci saa ensi-iltansa. Elokuva kertoo italialaisen muotitalo Guccin takana olevasta perheestä ja sen luomasta imperiumista.

Tuleva leffa perustuu vuonna 2001 julkaistuun kirjaan The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, jossa seurataan Maurizio Guccin murhan suunnittelua ja toteuttamista. 

Elokuvassa Maurizio Guccin roolissa nähdään Adam Driver, 37, ja Lady Gaga, 35, puolestaan loistaa hänen vaimonaan, Patrizia Reggianina. Maurizio Gucci oli legendaarisen muotitalon perustaja Guccio Guccin pojanpoika. 

Us Weeklyn mukaan ohjaaja Ridley Scott on yrittänyt tehdä elokuvaa jo vuodesta 2006 jolloin rooleihin kaavailtiin Leonardo DiCapriota ja Angelina Jolieta

Viime viikolla julkaistuissa julisteissa eniten huomiota herätti Jared Leton, 49,  näyttelemä Paolo Gucci. Mies on täysin tunnistamaton tuoreessa kuvassa. Hän kertoi aikaisemmin haastattelussa istuneensa kuvauksissa joka aamu viisi tuntia maskissa muodonmuutosta varten. 

– Yksi ja ainoa Ridley Scott ohjaa elokuvan – yksi lempiohjaajistani koskaan! Lisäksi on mieletöntä olla osa mukana olevaa näyttelijäryhmää, hän hehkutti roolia ET Onlinen haastattelussa. 

Muina Guccin perheenjäseninä nähdään Al Pacino, Jeremy Irons sekä Salma Hayek.

Lue myös:

    Uusimmat