Tältä näyttää julkkisylioppilaiden tyyli

Monet julkkisylioppilaat saavat tänä keväänä valkolakin. Nuoret ovat jo aikuisuuden kynnyksellä, mutta näkyykö tämä heidän tyylissään?

"Tykkään käyttää korkkareita ja ennen kaikkea värejä, sekä tietysti käsikorut kuuluvat myös olennaisesti asusteisiini", kevään ylioppilas Kristiina Brask kertoi muutama vuosi sitten Helmen haastattelussa. Idolsista suuren kansan tietoisuuteen pongahtanut nainen tuli tutuksi hehkeänä kaunottarena. Naisellisesta lookista oli vaikea päätellä, että vapaa-ajallaan Kristiina on rentoihin vaatteisiin pukeutuva jääkiekkoilija.

Julkisuudessa Kristiinan tyyli on naisellinen. Korut ovat boheemityylisiä ja vaaleat kutrit ovat nykyään maanläheisemmät ruskeat. Kristiina on kertonut aikuistuneensa, mikä näkyy myös hänen tyylissään. Prinsessalook on historiaa, ja tilalle on tullut upea nuori nainen.

Enchant hurmaa poikamaisuudella

X Factorin hurmurinelikko Enchant kirjoitti ylioppilaiksi Tiirismaan lukion musiikkilinjalta Lahdesta. Vastikään vuoden nuori lahtelainen -palkinnon saajiksi valitut Sami Ulmanen, Rene Romppanen, Matias Hämäläinen ja Lassi Silventoinen valloittavat poikamaisella olemuksellaan.

X Factoria varten pojat stailattiin 50-luvun Hollywood henkeen, mutta herrasmiesmäinen pukeutumistyyli on pojille tuttua muutenkin. Yhtyeen kotisivu paljastaa, että keikoille veijarit vetävät päälleen samanlaisen asun: mustan puvun ja lilan kauluspaidan.

Julkkisylioppilaiden joukkoon kuuluu myös Vancouverin olympialaisista tuttu hiihtäjä Krista Lähteenmäki, joka valmistuu Sotkamon lukiosta. Urheilijan luku-urakka alkoi jo olympialaisissa, jossa oli muiden urheilijoiden kesken lukupiiri.

Hjallis ja Leena Harkimon poika Joel haaveilee kauppatieteiden opinnoista ja yrittäjyydestä. Rento bisneslook on ainakin hallussa. Puvuntakki ei ole liian jäykkä valinta, kun alle laittaa t-paidan ja kaulaan riipuksen.

Näyttelijäpari Esko Salmisen ja Aino Sepon Sonja-tyttäressä on samaa näköä kuin äidissä. Onkohan Kallion lukiosta valmistuva tytär suuntaamassa taiteelliselle alalle, kuten vanhempansakin?

Teksti: MTV3/Helmi

Osittaiset lähteet: yle.fi, mtv3.fi/viihde, voice.fi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja