Useat julkkikset ja julkkisten lapset saavat valkolakin

Laulaja Kristiina Brask on yksi tämän kevään uusista ylioppilaista.

Idols-kilpailustakin tuttu Kristiina painaa valkolakin päähänsä ensi lauantaina samaan aikaan yhdessä pikkusiskonsa kanssa. Neljässä vuodessa lukion käynyt Kristiina kertoo Iltalehdessä haaveilevansa psykologian opinnoista yliopistossa.

Liikemies Harry ”Hjallis” Harkimon ja kansanedustaja Leena Harkimon esikoispoika Joel kirjoitti ylioppilaaksi Kulosaaren ruotsalaisesta lukiosta. Nuoren miehen suunnitelmissa siintävät armeijan jälkeen kauppatieteiden opinnot.

X Factorista tutut Enchant-lauluyhtyeen pojat Sami Ulmanen, Rene Romppanen, Matias Hämäläinen ja Lassi Silventoinen kirjoittivat ylioppilaiksi Tiirismaan lukion musiikkilinjalta Lahdesta.

Vancouverin olympialaissa Suomea edustanut hiihtäjä Krista Lähteenmäki on yksi kevään uusista ylioppilaista. Sotkamon urheilulukiosta C:n paperit kirjoittanut Krista suunnittelee opettajanopintoja. Myös toimittaja Päivi Stårgårdin tytär Elli Saharinen, julkkiskokki Sami Garamin Julia-tytär, entisten huippuhiihtäjien Harri ja Marja-Liisa Kirvesniemen tytär Anita ovat tuoreita ylioppilaita.

Niin ikään valkolakin saa lauantaina pääministeri Matti Vanhasen ja hänen ex-vaimonsa Merja Mäntyniemen tytär Annastiina, näyttelijäpariskunta Esko Salmisen ja Aino Sepon tytär Sonja Salminen.

Toimittaja Nina af Enehjelm kirjoitti blogissaan, että hänen ja laulaja Tapani Kansan tytär Madeleine on myös tämän kevään ylioppilaita. Ruotsissa on aikoja sitten luovuttu ylioppilaskirjoituksista ja Madeleine sai valkolakkinsa jo vappuna.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat