Tältä näyttää Javier Bardem Bond-pahiksena – katso

Järjestyksessään 23. Bond-elokuva tuo valkokankaille pahiksen, jota näyttelee Oscar-voittaja Javier Bardem.

Espanjalaistähti näyttelee elokuvassa pahista, joka on suunnitellut kostoiskua M16:ta vastaan jo vuosien ajan. Mies on tuttu M16 Salaisen palvelun -johtajatar M:lle menneisyydestä.

Javier Bardem tekee upean roolityön katkeroituneena miehenä, joka janoaa kostoa hinnalla millä hyvänsä. Kun 43-vuotias Bardem tekee esiintulon elokuvassa pahiksena, on miehen ulkonäkö saatu muutettua roimasti. Siviilielämässä tumma Bardem on elokuvassa vaaleahiuksinen, tekohampaita käyttävä roisto, joka ei kaihda keinoja menneisyyden velkojen saamiseksi.

Kun tuoreimman Bond-elokuvan roolitukset paljastettiin tiedotusvälineille 4. marraskuuta 2011, oli MTV3.fi paikalla Lontoossa. Tuolloin Bardem kertoi roolin Bond-elokuvissa olleen hänen unelmanaan pienestä pitäen.

– Minulle on kunnia olla mukana tässä elokuvassa ja esittää tällaista henkilöä, koska näyttelijät elokuvassa ovat niin mahtavia. On hienoa tehdä töitä tässä elokuvassa ja näytellä pahista.

007 Skyfall -elokuva tulee ensi-iltaan 25.10. Sen on ohjannut Sam Mendes ja pääosissa nähdään Bardemin lisäksi Daniel Craig, Judi Dench, Ralph Fiennes, Naomie Harrís ja Bérénice Marlohe.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat