Tältä Johnny Depp näyttää vampyyrina

Johnny Depp on tunnetusti yksi Hollywoodin kuumimmista miehistä, mutta näyttelijä tekee uudessa elokuvassaan selvästi kaikkensa tittelin karistaakseen. Katso kuvat vampyyri-Deppistä!

Johnny Deppin, 48, uudesta vampyyrihenkisestä Dark Shadows -elokuvasta on julkistettu kuvia, joissa mies näyttää kenties odotettua kammottavammalta. Tähti näyttää melko häiriintyneeltä tummilla silmänalusillaan ja kalpealla ihollaan.

Daily Mailissa julkaistuissa kuvissa nähdään muun muassa, kun Eva Greenin näyttelemä Angelique Bouchard sulkee Johnny Deppin roolihahmon Barnabas Collinsin arkkuun. Entinen Bond-tyttö, ranskalaisnäyttelijä Green näyttää seksikkäältä kutreissaan, jotka vaalensi roolia varten.

Elokuva on Deppin kahdeksas yhteistyö ohjaaja Tim Burtonin kanssa.

– Vuosien mittaan on tullut paljon vampyyrisarjoja ja -elokuvia, joissa kukaan ei näytä vampyyrilta – mitä on tapahtunut? Jumaloin Draculaa edelleen. Kaikki nuo ihanat kauhuelokuvat. Tämä oli mahdollisuus uppoutua johonkin, mitä ei oikeastaan ole enää olemassa, kuten klassiseen maskiin ja klassiseen hirviön rooliin. Tämä inspiroi minua ja Timiä paljon, Depp kertoi MTV-kanavalle.

Katso elokuvan traileri:


Lue lisää tähdestä:

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja