Taloprojekti osoittautui painajaismaiseksi – Grand Designs -parin päätös yllättää juontajankin

Tältä yrittäjäparin "terveellinen koti" näyttää 2:16
Miltä talo näyttää? Katso!

Grand Designs Suomi -ohjelmassa pari päätti muuttaa ulkomaille. 

Suomalaisen arkkitehtuurin ja asumisen ohjelma Grand Designs Suomi seuraa taloprojekteja piirustuspöydältä unelmien kodeiksi. Kauden toisessa jaksossa yrittäjäpariskunta Nina ja Tero rakensivat Paraisille ympäristöystävällisyyteen ja asumisterveyteen panostavaa taloa.

Talon rakennus kesti suunniteltua kauemmin. He kertoivat, että venynyt aikataulu näkyi projektin budjetissa. 

– Lopetin laskemisen jossain vaiheessa, mutta kyllä veikkaan, että ollaan siellä 800 000 eurossa pyöreästi, Tero kuvaili jaksossa. 

Jaksossa lopussa pariskunta esitteli ekokotinsa. He läväyttivät myös pöytään uutisen, joka sai juontaja Samppa Lappalaisen yllättymään. 

– Meillä tuli sellainen tilanne, että lähdemme työni perässä ulkomaille alkaen per heti. Päätettiin, että kun lapset ovat vielä pieniä, jos haluamme ikinä lähteä mihinkään, niin lähdemme nyt, he kuvailivat. 

Grand Designs -pari muuttaa ulkomaille 1:09
Näin pariskunta kertoi jaksossa muutostaan

Talo on tällä hetkellä myynnissä Oikotie.fi-sivustolla. Ilmoituksen mukaan kiinteistön saa viimeistellä itselleen mieluisaksi ja hinta on 498 000 euroa. 

Ninan nimissä ollut Godai Oy oli rakennuttamassa projektia. Yritys julistettiin konkurssiin 18. huhtikuuta 2023. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Grand Designs Suomi keskiviikkoisin MTV Katsomossa ja klo 20 alkaen MTV3-kanavalla.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat