Tallistaan lähtöpassit saanut F1-kuski pani jo merkille huomattavan muutoksen: salailu alkoi välittömästi – jäi myös ilman päivitysosia

2:41
Sebastian Vettel korvaa Sergio Pérezin. Asiasta uutisoitiin kaksi viikkoa sitten.

Viikonloppuna Sotshissa ajettava Venäjän GP on toinen kilpailu, jossa Sergio Pérez tietää ajavansa tallissa, joka ei ole enää ensi kaudella hänen työnantajansa. Kaksi viikkoa sitten Racing Point -uransa päättymisestä kuullut meksikolainen sanoo tallin ilmapiirin jo muuttuneen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 10.55, 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Pérezin mukaan osa tallin työntekijöistä on alkanut piilotella häneltä asioita, mitä hän ei pidä lainkaan hyvänä.

– Meidän pitäisi toimia mahdollisimman läpinäkyvästi varmistaaksemme, että saavutamme tavoitteemme ja niin monta pistettä kuin mahdollista, Pérez sanoi Formula1.comin mukaan.

Racing Point on tällä hetkellä valmistajien MM-sarjassa neljäntenä. Ero kolmantena olevaan McLareniin on 14 pistettä ja viidentenä olevaan Renault’hon 9 pistettä.

– On ratkaisevan tärkeää, että saavutamme joka ikisen tarjolla olevan pisteen. Voimme yhä yltää tallin historian parhaaseen kokonaistulokseen, mikäli sijoitumme kolmanneksi. Olemme kaikki pettyneitä, mikäli emme saavuta tätä tavoitetta.

Viikonloppuna Venäjällä Pérez joutuu taistelemaan tallikaveriinsa Lance Strolliin nähden toinen käsi selän taakse sidottuna. Strollin auton takapäähän tuodaan merkittävä päivityspaketti, joka oli The Race -sivuston tietojen mukaan tarkoitus esitellä vasta ensi kauden alussa.

Alun perin päivityspaketin oli määrä olla Sotshissa myös Pérezin autossa, mutta Strollin kovavauhtinen ulosajo Mugellossa aiheutti sen, ettei tallilla ole riittävästi osia kahteen päivityspakettiin. Racing Pointin mukaan Stroll saa päivitysosat käyttöönsä ennen Péreziä siksi, että hänen sijoituksensa kuljettajien MM-sarjassa on tätä parempi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja