Tallipomo antoi lisätietoa F1-kisasta vetäytyneen kuskin tilasta – "Hän oli vessassa koko ajan"

Racing Point -kuljettaja Lance Stroll ei osallistu tämän viikonlopun Eifelin osakilpailuun sairastumisen vuoksi. Tallipomo Otmar Szafnauer kertoo Strollin kärsineen vatsavaivoista.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Eifelin GP suorana 9.-11.10.
Su: Eifelin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Racing Point ilmoitti lauantaina, ettei tallin kanadalaiskuljettaja pysty osallistumaan lauantain aika-ajoihin, eikä täten myös sunnuntain osakilpailuun huonovointisuuden vuoksi.

Stroll on sairastellut kaksi viikkoa sitten kisatusta Venäjän GP:stä lähtien, mutta koronatestit ovat olleet negatiivisia. Strollin vetäytyminen ei kuitenkaan johtunut pelkästään flunssan oireista, vaan kanadalaiskuljettaja kärsi myös vatsavaivoista.

– Edellisyönä hänellä oli vähän ongelmia vatsansa kanssa, joten hän oli vessassa koko ajan. Hän sanoi menettäneensä paljon nestettä, eikä kykene olemaan pois vessasta tarpeeksi pitkään, jotta voisi hypätä autoon, tallipäällikkö Szafnauer kertoo Motorsportin mukaan.

– En tiedä, johtuuko jostain ruuasta vai vatsapöpöstä. Hän vain sanoi, ettei hän tunne oloaan tarpeeksi hyväksi. Tuplaviikonloppu on tulossa, joten on parempi levätä ja valmistautua siihen, tallipomo jatkaa Strollin poissaolon selventämistä.

Päätös Strollin vetäytymisestä tehtiin aivan viime tingassa ennen lauantain vapaita harjoituksia.

– Toivoimme, että hän olisi voinut paremmin. Hänkin toivoi, että olisi päässyt vessasta ja pystynyt ajamaan. Teimme päätöksen vain 30 minuuttia ennen vapaiden harjoitusten alkua, Szafnauer selventää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja