Mainos

Tällaista on Williamin ja Harryn salattu ja suojeltu elämä

Englannin prinssit William ja Harry ovat eräitä maailman seuratuimmista henkilöistä. Mutta mitä lopulta tiedämme kruununprinssistä ja hänen pikkuveljestään ihmisinä ja yksilöinä? Mikä on heidän paikkansa maailman kuuluisimmassa ja samalla yksityisimmässä perheessä?

Syntymästään saakka Englannin prinssit William ja Harry ovat olleet lehdistön ja kansan katseiden kohteena niin kotimaassaan kuin muualla maailmassakin. Perheen onni näytti täydelliseltä aina prinssi Charlesin ja nuorikkonsa prinsessa Dianan satuhäistä lähtien.

Vanhempien liitto alkoi kuitenkin rakoilla ja päättyi lopulta eroon. William ja Harry onnistuttiin pitämään tietämättöminä aikuisten ongelmista, mutta Diana-äidin traagiseen kuolemaan johtaneen onnettomuuden jälkeen pumpulissa kasvaneiden lasten elämä muuttui lopullisesti. Äidin menettäminen toi prinsseille luonnollisesti paljon julkista sympatiaa, ja tapahtuneen vuoksi heistä tuli kansalaisille entistäkin rakkaampia.

Prinssejä kunnioitetaan nykyisin, aikuisina miehinä, paitsi rakastettuina kuninkaallisina myös ahkerina, kansan pariin jalkautuvina ja äitinsä elämäntyön, hyväntekeväisyyden, omistautuneina jatkajina. Myös heidän suhteensa isä-Charlesin kanssa on nähty hovissa poikkeuksellisen rakastavana ja läheisenä, joka varmasti juontaa juurensa Dianan muovaamasta rakkaudentäyteisestä perheyhteisöstä.

William ja Harry ovat omalla esimerkillään ja toiminnallaan siirtämässä Englannin kuningashuonetta uudelle vuosituhannelle. Olivatpa he sitten virallisissa edustustehtävissä univormuissaan, sodan etulinjassa taistelemassa maanmiestensä kanssa, hyväntekeväisyysmatkalla Afrikassa tai järjestämässä pop-konserttia, William ja Harry antavat uuden suunnan sille, millainen on moderni kuninkaallinen.

Kiehtovalla arkistomateriaalilla ja haastatteluilla ryyditetty AVA Dokumentti William ja Harry - maailman seuratuimmat prinssit lauantaina 16.4. klo 20.00.

AVA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.