Tällaisella dieetillä jenkkilaulaja pysyy timminä

Kelly Rowland pysyy timmissä kunnossa dieetillä, joka ei vaadi pelkästään sääntöjen orjallista noudattamista.

Destiny's Child -yhtyeestä tuttu laulaja Kelly Rowland noudattaa dieettiä, jonka aikana hän saa myös herkutella.

– On olemassa niin kutsuttu 80/20-dieetti eli on pidettävä huolta siitä, että 80 prosenttia ravinnosta on terveellistä ja 20 prosenttia ravinnosta voi olla mitä ikinä vain itse haluaa. Se on mahtava dieetti, koska itseltään ei tarvitse kieltää mitään, Rowland hymyilee.

Pääsääntöisesti Rowland syö kuitenkin hyvin terveellisesti. Laulaja miettii tarkkaan energiatasojaan.

– Aamiainen on äärimmäisen tärkeä ja minä itse aloitan päiväni syömällä puuroa. Lounas on yleensä päivän aikana syömistäni aterioista kaloripitoisin, jotta saan energiaa työpäivään. Syön lounaalla esimerkiksi tonnikalapastaa ja illallisella syön jotain kevyempää, kuten grillattua kanaa ja kalaa sekä vihanneksia, Rowland paljasti.

Kaikkein tärkeintä laulajalle on kuitenkin terveys. Hoikkuus ei ole ensiarvoista Kelly Rowlandille.

– Ei ole kyse vain vaatekoosta, vaan myös terveydestä. Minä en tule koskaan olemaan nollakokoa. Olen tyytyväinen koossa 10, mutta haluan ennen kaikkea olla terve, Rowland painottaa.

Rowland puhuu myös liikunnan tärkeydestä. Laulajattaren oman kokemuksen mukaan säännöllisyys tuo tuloksia liikunnan saralla.

– Treenaan vähintään joka toinen päivä. Jos liikuntaa harrastaa harvemmin, en usko, että tulokset näkyvät, Rowland mietti.

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lähde: Contactmusic

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja