Mainos

Tällainen on Suomen paras asuinalue

Rintamamiestaloja, puutarhatontteja, nostalgiaa ja yhteisöllisyyttä. Kaikkea tätä löytyy tunnelmallisesta, vuoden 2009 asuinalueeksi valitusta Karjasillan kaupunginosasta Oulusta.

Oulun keskustan kupeessa sijaitsevalle, noin 2 800 asukkaan Karjasillalle ovat tyypillisiä 1940- ja 1950-lukujen taitteessa rakennetut rintamamiestalot, joita on muunneltu hallitusti ja hyvällä maulla vastaamaan nykypäivän asumistarpeita.

Oulussa nähdään vaivaa Karjasillan perinteikään ilmeen vaalimiseksi, ja talojen julkisivuissa pyritään säilyttämään 1950-lukulainen look.

Rintamamiestalo on suomalaisen asumisen kestävä brändi

Rintamamiestalo on kestävä asumiskonsepti ja brändi, johon liittyy unelmia ja nostalgiaa. Yksinkertaista talotyyppiä on helppo muunnella oman mielen ja elämänvaiheen mukaiseksi.

Karjasillalla myytävien omakotitalojen hintahaarukka on tällä hetkellä 220 000 - 320 000 euroa. Suomen parhaalla asuinalueella taloja tuskin tarvitsee kaupata pitkään.

Idyllisiä puistotontteja

Karjasillan rintamiestalot sijaitsevat vehreillä tonteilla. Miltä kuulostaisi kesäpäivien viettäminen kookkaiden puiden ja istutusten suojaamalla piha-alueella, oman omenapuun alla?

Monipuolinen ja eloisa asukasyhteisö

Vaikka luonnonläheinen Karjasilta onkin pientalovaltainen alue, asuu joka neljäs karjasiltalainen kerrostalossa. Karjasillan monipuolisessa ja eläväisessä asukasyhteisössä asuu rikkaita ja köyhiä, lapsiperheitä ja yhden hengen talouksia sekä niin sinkkuja kuin ikäihmisiäkin.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja