Tällainen on Armand Duplantisin mieletön kaksoiselämä – "Kukaan ei tiedä häntä"

Armand Duplantis rikkoi jälleen yhden ennätyksen! Uusi ME jäi vielä odottamaan 1:35
Katso: Näin pienestä kisaennätyksen rikkoneen Armand Duplantisin uusi ME jäi kiinni.

Armand Duplantis nauttii kaksoiselämänsä molemmista puolista. Ruotsalainen on Euroopassa seipään supertähti, mutta Yhdysvalloissa yleisurheilijaa ei tunnista kukaan.

– Kun hän laskeutuu New Yorkin lentokentälle, kukaan ei tiedä häntä, Duplantisin yhdysvaltalainen Greg-isä kertoo Expressenin haastattelussa.

Duplantis nappasi perjantaina Brysselin Timanttiliigassa osakilpailuvoiton kisaennätystuloksella 610. Ruotsalaistähti jättää pian jälleen Euroopan hysterian taakseen matkatessaan rentoutumaan toiseen kotimaahansa.

Duplantis eli nuoruutensa Yhdysvalloissa, mutta valitsi edustaa äitinsä kotimaata Ruotsia.

Katso Duplantisin pienestä kiinni jäänyt ME-yritys pääkuvan videolta.

Duplantis kuvailee elävänsä eräänlaista kaksoisagentin elämää. Yhdysvalloissa hän pääsee hetkeksi pois innokkaiden yleisurheilufanien valokeilasta.

– Tässä on omat etunsa, että olen hieman tuntemattomampi Yhdysvalloissa. Toisinaan on mukava poistua tutkan alta rentoutumaan ja viettämään aikaa lapsuuden ystävien kanssa, Duplantis avaa Expressenille.

– Pelailen golfia ja voin tehdä tavallisia harjoitusrutiinejani ilman keskeytyksiä. En halua valittaa tilanteestani. On mahtavaa ja sydämellistä nähdä niin monia ihmisiä kannustamassa minua lajissani. Elän kahta eri elämää.

Duplantisilla on 23-vuotiaana olympiavoitto, kaksi maailmanmestaruutta ja kaksi Euroopan mestaruutta hallussaan. Hän hyppäsi edellisen maailmanennätyksensä 621 korkeudesta Eugenen MM-kisoissa viime vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat