Tällainen mies kääntää naisten päät

Helmen kyselystä käy ilmi, että urheilullinen, mutta ei liian lihaksikas miesvartalo on naisten mieleen. Todella lihaksikas vartalo ei sytytä kaikkia, mutta urheilullinen ja miehekäs mies kerää kaikkien naisten katseet.

Kysyimme lukijoiltamme, minkälainen miesvartalo on heidän mielestään upein. Ylivoimaisesti suurin osa, 76,5 prosenttia, oli sitä mieltä, että unelmien miesvartalo on urheilullinen, mutta ei liian lihaksikas.

Miehekäs vartalo saa naisen tuntemaan itsensä naiselliseksi.

– Vartalo on kauneimmillaan, kun se on harmonisessa tasapainossa!

Sopivan lihaksikas on unelmavartalo

Urheilullinen ja kiinteä vartalo on useimpien naisten mieleen. Lihakset miellyttävät silmää, erityisesti miehekkät käsivarret saivat vastaajat huokailemaan.

– Kiinteä vartalo, sopivasti lihaksia ja tiukat reidet ja käsivarret.

– Täytyy olla sopivan lihaksikkaat käsivarret. Ja on se ihana kuljettaa sormiaan myös vatsalla, jolla ei ole makkaroita. Mutta liika lihaksikkuus on liikaa, hyi!

– Unelmakroppa miehellä on sopivasti lihaksikas. Liian luikku mies on ehkä liian poikamainen – en halua tuntea oloani kehdonryöstäjäksi enkä olla miestäni vahvempi. Toinen ääripää on sitten aivan liian treenattu lihaspatti. Eihän semmoista halua katsella. Vartalo on kauneimmillaan, kun se on terve ja harmonisessa tasapainossa.

Hoikat pojat ovat erityisheikkous

Vastanneista 10,3 prosenttia käy kuumana hoikkaan miesvartaloon. Rujo rokkarin kroppa kääntää katseen jos toisenkin, samoin hoikka urheilijamainen vartalo.

– Kyllähän tuo urheilijakin kelpaa, ja hoikat pojat ovat vaan niin nam erityisheikkous.

– Tykkään rock-henkisistä miehistä. Mieluummin sitten vaikka hoikka poika kuin bodari. Niistä en tykkää.

Hulluna isoihin lihaskimppuihin

Mitä isommat lihakset, sitä parempi. Tätä mieltä oli 6,4 prosenttia kyselyyn vastanneista. Isot lihakset sytyttävät muun muassa siksi, että ne tekevät naisen olon turvalliseksi.

– Täytyy myöntää, olen hulluna isoihin miehiin. Lihaskimput ovat vaan niin miehekkäitä ja turvallisen tuntuisia vieressä.

Ryhti tekee miehen

Osa kyselyyn vastanneista, 6,8 prosenttia, oli sitä mieltä, että unelmien miesvartalo on "jotakin muuta". Komeus on kiinni muustakin kuin lihaksista.

– Miehen tulisi olla miehen kokoinen, ei luikku eikä pelkkä lihaskimppukaan. Ns. urheilullisetkin vartalot ovat usein mielestäni liian kapeita. Kookas vartalo olisi sopiva, mutta sen ei pitäisi silti olla pelkkää lihasta tai läskiäkään.

– Kaunein eli komein vartalo on normaali, terve ja ryhdikäs. Ryhti tekee sen. Rakkaasi on kaunis vähän vähemmälläkin, rakkaus antaa pisteitä lisää.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja