Tällä MAGGI-tuotteella syntyy paras ruoka

Helmen lukijat äänestivät parhaan MAGGI-tuotteen. Katso, mitkä olivat viisi suosituinta.

Helmi kysyi lukijoiltaan, millä MAGGI-tuotteella paras ateria on syntynyt. Mukana kilvassa olivat MAGGI-tuoteperheestä MAGGI Liemikuutiot, MAGGI Mix -ateria-ainekset, MAGGI Pastaria -pastat, MAGGI Fond Cups -liemivalmisteet ja MAGGI Juicy -maustesekotukset.

Näin tuotteet pärjäsivät!

1. MAGGI Liemikuutiot

2. MAGGI Mix

3. MAGGI Pastaria

4. MAGGI Fond Cups

5. MAGGI Juicy

Kolmannes oli sitä mieltä, että hyvä ateria syntyy MAGGI Liemikuutioilla. Liemikuutioiden positiivisina puolina pidettiin niiden saatavuutta ja kestävyyttä, ja niiden koettiin kruunaavan ruoan kuin ruoan. Kyselyyn vastanneet vinkkasivat, että tuote sopi erityisesti jokapäiväiseen arkiseen ruuan valmistamiseen, kuten makaroniruokiin ja makkara- ja jauhelihakeittoon.

Toiseksi suosituimmalle sijalle pääsivät MAGGI Mix -ateria-ainekset. Erityisesti MAGGI Mix -lihapulla-ainekset saivat suurta kiitosta ja usea vastaaja kehui tehneensä kotoisia lihapullia MAGGI-ateria-aineksilla. MAGGI Mix -sarja oli vastaajien mielestä niin helppo käyttää, että jopa nuoriso osasi tehdä sen avulla ruokaa nopeasti ja maukkaasti.

Pronssisijalle ylsivät MAGGI Pastaria -pastat, joiden todettiin olevan onnettomankin kokin apu, nopea ja hyvä ateriavaihtoehto ja helppo valmistaa. Pastaria-pastoilla syntyi vastaajien mukaan maultaan fantastinen, täyteläinen ruoka, joka oli herkullinen yllätys.

Neljännelle sijalle yltäneet MAGGI Fond Cups -valmisteet sopivat vastaajien mielestä päivittäiseen ruoanvalmistukseen täydellisesti. Osa kertoi niiden olevan olennainen osa ruoantekoa.

MAGGI Juicy -maustesekoitus sai kiitosta maustaan. Yksi vastaaja vinkkasi kanalle tarkoitetun Provencal-mausteseoksen sopivan mainiosti myös kalan päälle.

Lue myös:

Kuvat: Shutterstock, Maggi

Artikkelin tarjoaa:MAGGI

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja