Talentin kilpailija yritti lavalla ennennäkemättömän vaarallista temppua – joutui sairaalaan tikattavaksi

Herra Koskinen 7:18

Moottorisahajonglööri Herra Koskinen ei kaihtanut riskejä Talent Suomen semifinaalissa, vaan esitti yleisölle henkeäsalpaavan vaarallisen tempun.

Talent Suomi -semifinaalissa nähtyiin sunnuntaina ennennäkemätön ohjelmanumero, kun lavalle saapui helsinkiläinen Lauri Koskinen, 34, moottorisahansa kanssa.

Taiteilijanimellä Herra Koskinen esiintyvä moottorisahajonglööraaja kertoi tekevänsä modernimman ja vaarallisemman version legendaarisesta jousipyssysankari Wilhelm Telliin yhdistetystä tempusta.

Tell ampui häneen liittyvän tunnetun legendan mukaan jousipyssyllä poikansa pään päällä olleen omenan läpi.

– Virheisiin ei ole varaa. Tässä on aika isot riskit, hän myönsi jo ennakkoon temppunsa vaarallisuuden.

– Seuraavaksi tulette näkemään jotain aivan uskomatonta, mitä kukaan ei ole suomessa tehnyt. Aion sahata omenan läpi moottorisahalla, hän aloitti.

– En saa käyttää ketään teistä avustajana, koska tuotantoyhtiö kielsi. Siksi aion sahata omenan omasta suusta moottorisahalla silmät sidottuina, hän julistaa ja ryhtyy toimeen.

Koskinen paljasti esityksensä jälkeen, että kenraaliharjoituksissa temppu ei ollut onnistunut aivan odotetulla tavalla, vaan mies oli joutunut lähtemään sairaalaan juuri ennen livelähetystä. 

– Kenraaliharjoituksissa tapahtui virhe. Käytiin sariaalassa tikattavana ja tässä sitä nyt ollaan, Koskinen kertoo, kun Mikko Leppilampi kysyy hänen huulensa alla olleesta haavasta.

Katso videolta, kun Koskinen kertoo tarkemmin tapahtuneesta!

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30. Pääset äänestämään omaa suosikkiasi !

Lue myös:

    Uusimmat