Takana 17 vuotta yritystä, kyyneleitä ja pettymystä – näin mies reagoi kuullessaan vaimonsa olevan raskaana

Video vauvauutisiin hämmennyksen ja ilon sekaisin tuntein reagoineesta virginialaismiehestä on herättänyt suuren tykkäys-vyöryn sosiaalisessa mediassa. Tarina koskettaa eritoten niitä, jotka ovat yrittäneet lasta jo pidemmän aikaa.

Seitsemäntoista vuotta sitten naimisiin menneet Arkell Graves ja hänen vaimonsa Dana Griffin-Graves Virginiasta päättivät alkaa yrittää saada lasta asteltuaan alttarille.

Pariskuntaa koeteltiin karulla tavalla: he kokivat neljä keskenmenoa. Yksi lapsista syntyi kuolleena.

Kaikkien näiden koettelemusten jälkeen, viisi vuotta sitten, pariskunta päätti haikein, lannistunein mielin luopua unelmastaan. 

Vaimo Dana oli jo tovin yrittänyt laihtua, mutta mikään ei auttanut. Niinpä hän päätti marssia lääkärille. Yllätys oli melkoinen, kun lääkäri kertoi, että Dana on viidennellä kuulla raskaana.

Vaimo halusi kertoa ilouutisen hieman erikoisemmalla tavalla: hän sujautti kylmään uniin sämpyläpussin sekä ultraäänikuvan osoittaakseen, että "pulla oli uunissa." Ultraäänikuvassa luki teksti: "Ensimmäinen kuva vauvasta."

Illalla pariskunta alkoi tehdä päivällistä. Vaimo nauhoitti salaa tapahtumat. Arkell kurkisti uuniin eikä ensin ymmärtänyt näkemäänsä. Mutta sitten hän tajusi.

Mies kääntyy salamaakin nopeammin kannoillaan ja ensimmäinen asia mitä hänen suustaan pääsee: "Olet raskaana." Kysyvässä äänessä on sekoitus epäuskoa, hämmennystä, mutta suu kaartuu hymyyn.

Hetken hiljaisuuden jälkeen mies toistaa: "Olet raskaana."

Jos et näe videota, katso se täältä.

Aviomies ei meinaa uskoa vaimonsa yllätysuutisia todeksi. Kun vaimo kertoo olevansa jo viidennellä kuulla raskaana, mies ei kykene peittelemään tunteitaan. "Tule tänne..." hän pyytää.

"Laskettu aika on helmikuun 16. päivä", Dana kertoo.

"Ja se on poika."

Alkuperäinen video:

Vaimo kertoo yllättyneensä miehensä reaktiosta, vaikka tiesikin tapahtuman olevan tunteellinen. Onnenkyyneleet olivat aitoja.


Lähde: Youtube, Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja