Taidesarja: Jos Disneyn prinsessat olisi puettu totuudenmukaisesti...

Taiteilija muokkasi Disneyn prinsessojen vastaamaan todellisuutta.

Disneyn prinsessat kuvataan aina hoikkina, siroina ja kauniina, mutta miten todenmukaisia heidän asunsa ovat? Los Angelesissa asuva taiteilija ClaireHummel päätti muokata prinsessojen asut vastaamaan näiden todenmukaista elinaikaa ja -paikkaa, kertoo unrealitymag.com.

Hummelin mukaan oli todella vaikeaa löytää totuuspohjaa esimerkiksi Aladdinin rakkaan Jasminen asulle. Myös muut prinsessat aiheuttivat hankaluuksia.

– Ah, Pocahontas. Ei todellakaan suosikkifilmini Disneyltä, mutta se tarjosi mielenkiintoista haastetta. Huomatkaa, että kyseessä on Disneyn hahmo, ei historiallinen henkilö, joten vaikka yritin tehdä asusta 1600-luvun intiaanien asuja mukailevan, hän ei todellakaan ole 12-vuotias, Hummel kuvaa Pocahontasin asua.

Hummel kertoo huijanneensa esimerkiksi Pocahontasin kaulakorussa, joka on väärän värinen. Todellisuudessa neidon kaulassa tulisi olla violetti kuorikoru.

Lumikin aikakausi osuu 1500-luvun Saksaan, ja taiteilija käyttikin asun suunnitteluun melko laajaa vuosilukujen aikaväliä, vuosista 1500 vuoteen 1530.


MTV3/Helmi

Lähde: Unrealitymag.com

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja