Tähtiparin tuplajuhlat: Häävuosipäivä ja tuparit

Laulajapari Jennifer Lopez ja Marc Anthony kutsuivat Hollywood-tähdet juhlimaan häävuosipäiväänsä ja järjestivät samalla tupaantuliaiset.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony juhlivat kuudetta hääpäiväänsä järjestämällä juhlat kotonaan Kaliforniassa. Pariskunta uusi vihkivalansa ja toivotti samassa juhlassa vieraat tervetulleeksi uuteen kotiinsa, jonka ostivat San Fernandosta.

Kymmenen miljoonan dollarin arvoisessa talossa on yhdeksän makuuhuonetta, 12 kylpyhuonetta, uima-allas, tenniskenttä, 20-paikkainen elokuvateatteri, äänitysstudio ja viinikellari.

– He halusivat juhlia uutta kotiaan sekä häävuosipäiväänsä. He ovat innoissaan perhe-elämästään Kaliforniassa ja halusivat aloittaa sen kunnon juhlilla, lähde kertoi People-lehdelle.

Kahdenkymmenen kutsuvieraan joukossa olivat lähteen mukaan Tom Cruise ja Katie Holmes sekä Brad Pitt ja Angelina Jolie.

Vuonna 2004 naimisiin mennyt pari uusi ensimmäisen kerran vihkivalansa vuonna 2008 Las Vegasissa. Samana vuonna heille syntyivät kaksoset Max ja Emme.

– Jen haluaa jakaa tärkeän hetken perheensä ja ystäviensä kanssa. Juhlasta tulee upea. Vieraat tulevat tanssimaan aamuun asti.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: People.com

Lue myös:

    Uusimmat