Mainos

Tähtiopettaja Marko Keränen lähti mukaan seikkailuohjelmaan: "Nyt mennään sellaisella alueella, josta minulla ei hirveästi ole kokemusta"

2:49
Marko Keränen kertoo joukkueestaan.

Marko Keränen tunnustaa joutuvansa oman mukavuusalueensa ulkopuolelle Fort Boyard -seikkailussa.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu tanssija ja koreografi Marko Keränen nähdään syksyllä Fort Boyard Suomi -ohjelman uudella kaudella. Keränen suuntaa 17 muun julkisuudesta tutun henkilön kanssa Ranskaan, keskellä merta sijaitsevaan linnakkeeseen.

Keränen kertoi toukokuussa ohjelman pressitilaisuudessa, että joutuu linnakkeessa kohtaamaan täysin uudenlaisia haasteita.

– Nyt mennään sellaisella alueella, josta minulla ei hirveästi ole kokemusta. Ei voi tietää, löytyykö vaikka semmoinen extreme-Marko tämän ohjelman myötä, mutta oman mukavuusalueen ulkopuolella mennään.

Keräsen kanssa samassa joukkueessa ovat kymmenottelijana menestynyt ammattivalmentaja Jaakko Ojaniemi sekä malli ja entinen Miss Suomi Lotta Näkyvä. Keränen kehui vuolaasti joukkuettaan, jolla on hänen mielestään monipuolisesti erilaisia vahvuuksia.

– Puhuttiin leikkisästi, että meillä on voima, äly ja kauneus. On katsojan silmässä, mikä kenelläkin on, hän vitsaili.

– Olemme psykologisesti niin vahvoja ja ovelia. Käymme tätä sodankäyntiä myös muualla kuin niissä peleissä. Nujerramme muut jo pelkällä läsnäolollamme.

Keränen kertoi katsoneensa ohjelman ranskalaisversiota lapsena. Hän seurasi myös ohjelman edellistä kautta, mutta viime aikoina on jättänyt katsomisen vähemmälle.

– Ajattelin, että jos katson, alkaa jännittää. Mieluummin menee puhtaalta pöydältä ja soitellen sotaan.

Fort Boyard Suomi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa syksyllä. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja