Love Island -ohjelmasta tuttu Alexander Eklund suuntaa seuraavaksi Fort Boyardille: "Taju lähtee"

Alexander Eklund luottaa joukkueeseensa Fort Boyardissa.

Radiojuontaja ja Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Alexander Eklund on suuren seikkailun edessä. Hänet nähdään syksyllä 17 muun suomalaisjulkkiksen kanssa Fort Boyard Suomi -ohjelman uudella kaudella. Ohjelman pressitilaisuudessa Eklund kertoi olevansa äärimmäisen jännittynyt.

– Jännittää niin paljon, että tuntuu, että taju lähtee. On perhosia vatsassa. Vähän samanlainen fiilis kuin olisi menossa ensi kertaa treffeille jonkun kanssa, Eklund kuvaili.

Eklundin kanssa samassa joukkueessa ovat tankotanssija Henriikka Roo ja Salatut elämät -tähti Pete Lattu. Eklundin mukaan spekulointi ja taktiikoiden tekeminen on jo aloitettu.

– Vaikka ei ollakaan vielä Ranskassa, pelihän on jo alkanut, Eklund totesi.

– Luulen, että Henriikka tulee olemaan meidän jengin kantava voima ja toki myös Pete. Varmasti myös oman osani pystyn antamaan siihen, kovalla metelillä ainakin, hän arvioi joukkueen vahvuuksia.

Eklund kertoi seuranneensa ohjelman edellistä tuotantokautta. Hänen mieleensä jäi erityisen kauhistuttavana tehtävä, jossa Sami Uotila joutui vedellä täytettyyn häkkiin, jossa oli myös käärmeitä.

Pelottavista tehtävistä huolimatta Eklund lähtee saarelle avoimin mielin.

– Uskon, että pystyn tällä reissulla voittamaan joitakin pelkojani.

Fort Boyard Suomi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa syksyllä. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat