Tähdet edustivat jälleen parhaimmissaan – katso kattava kuvagalleria Oscar-gaalasta!

Vuoden 2013 Oscar-gaalassa nähtiin häikäisevää pukuloistoa, kun elokuvamaailman kirkkaimmat tähdet edustivat jälleen kerran parhaimpiinsa pukeutuneita juhlien kuluneen vuoden parhaita elokuvia.

Oscar-gaalassa ihasteltiin jokavuotiseen tapaan viimeisen päälle tyylinsä hioneita Hollywood-kaunottaria ja -komistuksia. AVA kokosi yhteen kattavan gallerian juhlan pukuloistosta!

Tänä vuonna Oscar-gaalassa nähtiin sanojen varsinaisessa merkityksessä häikäisevää pukuloistoa, sillä saivat Hollywood-tähdet säteilemään entisestään. Metallinsävyt ovat tänä päivänä erityisen trendikkäitä ja tämä heijastui suoraan myös Oscar-gaalan pukuloistoon.

Musta ja valkoinen väri edustivat niin yhdessä kuin erikseenkin gaalassa nähtyjen pukujen joukossa valtaosaa. Tänä vuonna useat tähdet olivat uskalsivat korostaa myös vaaleaa hipiäänsä.

Yksi illan pääväreistä oli eittämättä myös sininen, johon sonnustautuneita tähtiä lukeutui Oscar-juhlijoiden joukkoon useita. Pirteä pinkki yllätti niin ikään useamman Hollywood tähden yllä Oscar-gaalassa tänä vuonna.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja