Tähän jopa vaatimaton Keira Knightley voi käyttää miljoonia

Pirates of the Caribbean -elokuvista tuttu Keira Knightley on ostanut isommallekin perheelle sopivan kodin Lontoosta.

Vaatimattomuudestaan tunnettu brittinäyttelijä Keira Knightley on vihdoin keksinyt kohteen, johon tuhlata miljooniaan. Jopa häämekkoaan muissa juhlissa kierrättänyt 28-vuotias kaunotar ei ehkä tuhlaa omaisuuksia vaatteisiin, mutta tähti osti itselleen ja aviomiehelleen, The Klaxons -yhtyeen laulajana tunnetulle James Rightonille, uuden miljoonakodin Islingtonin Canonburysta, joka on yksi Lontoon keskustan arvostetuimmista asuinalueista

Knightley maksoi 4,5 miljoonaa euroa asunnosta, johon mahtuisi suurempikin perhe. Pariskunnan uudessa lukaalissa on 257 neliömetriä, viisi makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta sekä erillinen wc. Kellaritiloista löytyy kuntosali ja viinikellari. Yhteensä nelikerroksisessa talossa on 13 huonetta.

Aiemmin Knightley asui myös Lontoossa, trendikkäällä asuinalueella kuuluisan The Ten Bells -baarin lähellä. Kyseinen baari on surullisenkuuluisa paikkana, jossa Viiltäjä-Jackin uhrit kävivät juomassa. Knightleyn kerrotaan harkinneen antavansa asuntonsa isoveljelleen Calebille, mutta päätti kuitenkin lopulta myydä kotinsa.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat