Taas uusi, pelottava tapaus! Lapsi lipsahti uimapatjan mukana merelle: "Näin, että hän oli melko kauhuissaan"

Lapsi ajautui ylättäen merelle ankkauimapatjallaan. 

Rantapäivä muuttui paniikiksi, kun perheen pieni lapsi ajautui merelle ankan muotoisella uimapatjalla Yhdysvalloissa, kertoo CBS.

Tuuli tarttui ankkaan

Tapahtumasarja käynnistyi sen jälkeen, kun lapsi oli istunut matalassa vedessä patjalla äitinsä ja toisen lapsen kanssa.

Toinen poika putosi ankan päältä veteen. Äiti hyppäsi pojan perään; samalla tuuli tarttui ankkauimaleluun ja alkoi työntää sitä merelle. Äiti yritti juosta ja uida patjan perään, mutta ei enää saanut sitä kiinni.

Myös muut rantalomalaiset yrittivät napata uimapatjalla yksin istuvan pojan turvaan, mutta eivät onnistuneet.

"Näin, että lapsi oli melko kauhuissaan"

Dave Benjamin oli sattumalta perheensä kanssa veneellään Washington Beachin tuntumassa, kun hän havaitsi rannalla liikettä. Moni heilutti Daven suuntaan, ja pian mies ymmärsikin, että rannalla oli käynnissä hätätilanne. Ankkauimapatjalla yksin istunut pikkupoika kaipasi apua.

Myös Dave lähti pelastamaan poikaa. Ennen kuin hän ehti paikalle, ankkauimapatja keikahti ja lapsi putosi veteen. Onnekseen lapsella oli kellukkeet yllään.

– Näin, että lapsi oli melko kauhuissaan. Hän itki ja roikkui kiinni ankan päässä. Onneksi kellukkeet pysyivät hänen päällään, Dave kommentoi.

Pienillä lapsilla tulisi olla rannalla kelluntaliivi

Lopulta veneellä liikkunut sivullinen onnistui pelastamaan lapsen. Rannan uimavalvojat tarkastivat pojan tilan. 

Tapaus ei ole ainoa laatuaan. Aiemmin 8-vuotias amerikkalaispoika ajautui merelle yksisarvisuimapatjallaan. Merivartiosto muistuttaakin, että pienillä lapsilla tulisi olla rannalla kelluntaliivi. 

Lähteet: Nirror.co.uk, CNN, CBSlocal.com 

Lue myös:

    Uusimmat