Syöpää tietämättään sairastanut Nicole esiintyi televisiossa – ohjelmaa katsonut lääkäri saattoi pelastaa naisen hengen

0:26

Kirurgi huomasi televisiossa esiintyneen naisen kaulassa epäilyttävän patin – ja saattoi pelastaa tämän hengen.

Yllä olevalla videolla asiaa kohdunkaulansyövästä.

Toisinaan tuntematon henkilö voi sattumalta pelastaa jonkun hengen. Hiljattain uutisoitiin esimerkiksi tapauksesta, jossa hotellin valokuvaaja sattui kuvistaan huomaamaan taaperon hengenvaarallisen oireen.

Newyorkilainen kirurgi Eric Voigt sattui puolestaan katsomaan HGTV:n Beachfront Bargain Hunt -ohjelmaa kotonaan, kun hän huomasi ohjelmassa esiintyneen 31-vuotiaan Nicole McGuinnessin kaulassa patin, kertoo muun muassa Daily Mail.

Facebookin kautta tieto meni perille

Liki 20 vuoden työkokemuksella varustettu Voigt huolestui näkemästään ja kirjoitti asiasta Facebookiin. Varoitus löysi lopulta tiensä myös McGuinnessin luokse, vaikka tämä ei itse olekaan Facebookissa. 

McGuinness oli vasta hiljattain parantunut aivosyövästä kolmen vuoden sairastamisen jälkeen. Syövän jo kokeneena nainen ei aikaillut, vaan meni pikimmiten lääkärin pakeille. Pian patti osoittautuikin kilpirauhassyöväksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minun mielestäni se on ihme, että hän sattui näkemään tämän televisiosta, McGuinness hämmästeli Good Morning America -ohjelmassa, jossa hän pääsi tapaamaan henkensä pelastaneen Voigtin.

Katso tapaaminen alta:

"Sydämeni pohjasta kiitos"

Nainen ei pysty edes ajattelemaan, kuinka kauan hän olisi saattanut elää sairauden kanssa ilman tarkkaavaista kirurgia.

– Joten sydämeni pohjasta kiitos.

Nainen aloittaa hoidot piakkoin.

Lue myös kilpirauhassyöpää viisi vuotta tietämättään sairastaneen Emilyn tarina. Kristinin tapauksessa tavallinen kurkkukipu paljastui kilpirauhassyöväksi.

Lähteet: ABC11, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja