Mainos

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen tapaili kahta miestä samaan aikaan: "Kun luulin kuolevani, otin molemmat lähelleni"

Janita Lukkarinen kertoo tapailleensa kahta miestä, mutta lopettaneensa suhteen toisen kanssa.

Syöpää sairastava tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen paljastaa Instagram-tilillään olleensa suhteessa kahden miehen kanssa. Hän julkaisi herkän kuvan, jossa suukottelee rakkaansa kanssa.

Lukkarinen kertoo, että kuva otettiin vuosi sitten, jolloin hän kamppaili syöpää vastaan ensimmäisen kerran. Tuolloin hänen rinnallaan oli toinenkin mies.

– On yksi asia yksityiselämässäni, mistä oon yrittänyt pitää matalaa profiilia ja pyrkinyt pitämään sen salassa teiltä kaikilta kolme vuotta. On kaksi miestä, jotka on yli kaiken rakastuneita muhun ja mä heihin, Lukkarinen kirjoittaa.

– Nämä kaksi ihmistä ovat vastakohtia toisilleen ja täydentävät toisensa ihmisinä. Kun luulin kuolevani, otin heidät molemmat mun lähelle viime vuonna, koska halusin nauttia yhteisistä hetkistä heidän molempien kanssa.


Lukkarinen kertoo sittemmin lopettaneensa toisen suhteen.

– Olen onnekas, kun olen saanut kokea heidän molempien rakkauden yhtä aikaa, mutta olen ollut siinä asiassa myös itsekäs. Se itsekkyys loppui ja luovuin toisesta rakastamastani ihmisestä. Nyt se asia ei ole enää salaisuus, kun se on sanottu kerran ääneen.

Janita Lukkarinen sairastui aggressiiviseen imusolmukesyöpään vuosi sitten. Loppuvuodesta syöpä vaikutti olevan poissa, mutta alkukesällä Lukkarinen sai huonoja uutisia. Kasvaimet olivat aktivoituneet ja hoidot oli aloitettava uudelleen.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja