BB-Janita sairastui aggressiiviseen syöpään – julkaisi kuvan sairaalavuoteelta: ”Se ei ole vain yhdessä tai kahdessa paikassa”

Lukuisista tositelevisio-ohjelmista tuttu Janita Lukkarinen on sairastunut syöpään. Lukkarinen kertoo avoimesti tilanteestaan sosiaalisessa mediassa.

Big Brother -ohjelmasta julkisuuteen noussut Janita Lukkarinen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän makaa sairaalavuoteella nalle sylissään. Kuvan yhteydessä hän kertoo sairastuneensa syöpään.

Lukkarinen ei kerro tarkemmin, mistä syövästä on kyse, mutta selittää Instagramin Story-osiossa, että häneltä on löydetty yhteensä seitsemän kasvainta.

– Syöpä on aggressiivista laatua ja se ei ole vain yhdessä tai kahdessa paikassa. Se mitä nyt kaipaan, on kauheasti voimia, voimaannuttavia asioita, kukkia, kuulla teidän selviytymistarinoita ja rakkautta! Auttakaa mua jaksamaan ja voittamaan tää taisto! Vahvimmankin voimat alkaa joskus ehtymään ja nyt mä tarvin teitä! Lukkarinen kirjoittaa.


Lukkarinen osallistui Big Brotheriin vuonna 2012. Sittemmin hän on esiintynyt muun muassa televisiosarjoissa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island Suomi. Lukkarisen sairaudesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat


Lue myös:

    Uusimmat