Syöpään sairastunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen hehkuttaa hoitojen päättyneen: "Syöpä on poissa!"

Janita Lukkarinen riemuitsee saatuaan hyviä uutisia raskaan vuoden päätteeksi. 

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen sai parhaita mahdollisia uutisia hieman ennen joulua. Lukkarinen kertoo Instagramissa lääkärin paljastaneen, että kesästä asti hoidettu imusolmukesyöpä on vihdoin poissa. 

– Menin lääkäriin 20.12.2018 odottaen jatkohoito-aikoja. Lääkäri kysyi vointia ja miten itse uskon tilanteen olevan. En halunnut vastata kysymykseen, koska en halunnut pettyä ja voimat tuntuvat edelleen olevan poissa, Lukkarinen kirjoittaa. 

– Lääkäri oli hetken hiljaa ja sanoi, että jatkohoitoja ei enää tarvitsisi! Mun syöpä on poissa! Ja hoidot jäivät pelkkään kemoterapiaan!

Lukkarisen aggressiivinen syöpä todettiin heinäkuussa, ja tähti on avoimesti sen jälkeen kertonut kamppailustaan sairautta vastaan. 

Sairauden myötä Lukkarinen menetti myös hiuksensa ja on käyttänyt sittemmin peruukkeja. 

– Kunhan mun omat hiukset alkaa kasvaa aion laittaa hyvän kiertoon ja lahjoittaa kutrit niitä tarvitsevalle, nainen lupaa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja