Seiska: Tosi-tv-tähti Janita Lukkarisen syöpä on uusiutunut: "Kasvaimet ovat aktivoituneet uudelleen"

Janita Lukkarisen imusolmukesyöpä on uusiutunut.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen on saanut Seiska-lehden mukaan jälleen huonoja uutisia. Hänen imusolmukesyöpänsä on uusiutunut.

– Vielä huhtikuussa kaikki oli kontrollitarkastuksessa ok. Tutut kivut tulivat kuitenkin toukokuussa takaisin, ja keuhkokuvat paljastivat syövän uusiutuneen, Janita kertoo Seiskalle.

– Kasvaimet ovat aktivoituneet uudelleen keuhkoissa, keuhkojen välikarsinassa ja vatsanpeitteillä. 

Lukkarinen kertoi aiemmin Instagramissa lääkärin paljastaneen, että imusolmukesyöpä on vihdoin poissa.

– Menin lääkäriin 20.12.2018 odottaen jatkohoito-aikoja. Lääkäri kysyi vointia ja miten itse uskon tilanteen olevan. En halunnut vastata kysymykseen, koska en halunnut pettyä ja voimat tuntuvat edelleen olevan poissa, Lukkarinen kirjoittaa. 

– Lääkäri oli hetken hiljaa ja sanoi, että jatkohoitoja ei enää tarvitsisi! Mun syöpä on poissa! Ja hoidot jäivät pelkkään kemoterapiaan!

Lukkarisen aggressiivinen syöpä todettiin viime vuonna, ja tähti on avoimesti sen jälkeen kertonut kamppailustaan sairautta vastaan. Sittemmin Lukkarinen on pysytellyt poissa julkisuudesta.

Lähde: Seiska

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja