Mainos

Syömisongelmien kanssa kamppaillut Abby alkoi treenata ja syödä enemmän: Seurauksena muodokkaampi takapuoli!

Ruokamäärien kasvattaminen muutti naisen elämän kertaheitolla. Nyt hän auttaa muita pääsemään samaan. 

Vielä viisi vuotta sitten ruoka, tai sen syömättömyys, hallitsi Abby Pollockin elämää. Nuori nainen ryhtyi tarkkailemaan syömisiään pian sen jälkeen, kun hänen isällään diagnosoitiin syöpä. Naisen elämää hallitsi viikosta toiseen äärettömän tiukan ruokavalion noudattaminen. Kilokaloreita vegaanisesta ja raa'asta ruokavaliosta kertyi alle puolet suositellusta.

– Olin fyysisesti lopussa, koska söin niin vähän. Olin henkisesti lopussa, koska pakkomielle hallitsi elämääni, 23-vuotias Pollock kirjoittaa.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vuotta myöhemmin naisen elämä suistui raiteiltaan entisestään. Isän syövän todettiin pahentuneen, ja samaan aikaan Pollock epäili poikaystävänsä pettäneen häntä.

Näiden tapahtumien aikoihin nainen sai tarpeekseen ja päätti, että hän ei haluaisi olla enää uhri. Hän päätti muuttaa elämänsä kertaheitolla parempaan suuntaan. 

Mitään hyvää ei tapahdu nälkiinnyttämällä

Pikku hiljaa Pollock ryhtyi kasvattamaan ruokamääriään normaaliin 2000 kilokaloriin päivässä. Tämä toimi, sillä vain kahdessa vuodessa tapahtunut muutos on huikea. 

Nykyisin nainen syö neljä ateriaa päivässä ja treenaa kuntosalilla neljästi viikossa. Työkseen hän toimii personal trainerina ja auttaa muita syömishäiriöiden kanssa kamppailevia. 

Pollockilla on yksi neuvo kaikille naisen nykyistä, muodokasta ja treenattua vartaloa kadehtiville.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Yksi naisten suurimmista virheistä on, että he eivät syö riittävästi. Jos haluat muotoja, lihaksia tai tiukan bikinikunnon, et saa sitä nälkiinnyttämällä itseäsi. Mitään hyvää ei tapahdu, jos nälkiinnytät itseäsi.

Nainen muistuttaa, että ruokavalion rajoittaminen kuihduttaa vartalon lisäksi myös mieltä hidastaen koko prosessia. Suosituksi nousseella Instagram-tilillään inspiroivia kuvia julkaiseva nainen muistuttaa, että muutos ei vaadi täydellistä hetkeä, ruokavaliota tai treenisuunnitelmaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se tulee mieluummin toimimalla ja oppimalla virheistä kuin luovuttamalla, Pollock toteaa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: TheSun

***

4:44

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.