Synnyttävä nainen soitti sulhaselleen sairaalasta: "Se oli viimeinen kerta, kun puhuin hänelle"

Michiganilaisnainen, jonka sulhanen ja äiti kuolivat ajaessaan sairaalaan todistamaan uuden perheenjäsenen syntyä, muistuttaa muita nauttimaan jokaisesta hetkestä.

Crystal Matrau-Belt, 24, synnytti poikansa Jeremiahin michiganilaisessa Bronson Medical -sairaalassa. Hänen sulhasensa Emil Skokan III, ja Matrau-Beltin äiti Peggy Nichols, olivat ajamassa sairaalaan, kun Skokan menetti autonsa hallinnan. Sekä Skokan että Nichols kuolivat kolarissa.

Matrau-Belt sanoo soittaneensa sulhaselleen ennen kuin hänelle tehtiin hätäkeisarileikkaus kertoakseen, että vauva on tuloillaan.

– Hän kysyi: "Tarvitsetko mitään?" ja sanoi tulevansa pian, ja että hän rakasti minua ja kaikkea sellaista. Se oli viimeinen kerta, kun puhuin hänelle, Matrau-Belt muistelee viimeiseksi jäänyttä keskustelua.

Suru-uutinen paljastettiin synnytyksen jälkeen

Muu perhe tiesi onnettomuudesta ennen leikkausta. Matrau-Belt olisi halunnut odottaa sulhastaan ennen leikkausta, mutta onneksi hänellä oli muita perheenjäseniä tukenaan.

– Äitipuoleni oli huoneessa mukanani... ja hän oli täysin tukenani. Ei voinut arvata, että mikään olisi pielessä.

Vasta tunteja synnytyksen jälkeen Matrau-Beltin perhe paljasti suru-uutisen, että hänen sulhasensa ja äitinsä olivat kuolleet auto-onnettomuudessa.

– Se, että menetin sulhaseni ja äitini... ja sain poikani elämääni, on vaikea tasapainotella sitä asiaa.

Kovia kokeneella naisella on kaunis ohje muille ihmisille.

– Älä pidä elämää itsestäänselvyytenä. Pitää vaalia jokaista hetkeä, Matrau-Belt muistuttaa.

Vastasyntyneen pojan nimeksi tuli Jeremiah. Vanhemmat olivat tulleet nimestä yhteisymmärrykseen vasta edellisenä iltana.

Lähde: ABC

Lue myös:

    Uusimmat