Sydney Sweeneyn äiti esti näyttelijää menemästä rintojen pienennysleikkaukseen: "Olen niin iloinen, etten tehnyt sitä"

Sydney Sweeney kertoo tuoreessa haastattelussa suunnitelleensa nuorempana menevänsä rintojen pienennysleikkaukseen.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Sydney Sweeney, 26, puhuu Glamour UK -lehden tuoreessa haastattelussa kehonkuvaan liittyvistä ongelmista, joita hän koki lukioikäisenä. Sweeney kertoo haastattelussa tunteneensa nuorempana olonsa epämukavaksi rintojensa koon vuoksi.

– Kun olin lukiossa, tunsin oloni epämukavaksi siitä, kuinka suuret rintani olivat, ja minulla oli tapana sanoa, että kun täytän 18, aion mennä rintojen pienennysleikkaukseen, hän kertoo.

Näyttelijän mukaan hänen äitinsä puuttui tilanteeseen ja esti häntä menemästä leikkaukseen. Sweeneyn mukaan hänen äitinsä sanoi, että näyttelijä tulisi katumaan leikkausta muutaman vuoden päästä. Äiti oli oikeassa.

– Olen niin iloinen, etten tehnyt sitä. Pidän rinnoistani, ne ovat parhaat ystäväni. Jokaisen vartalo on kaunis. Kun olet itsevarma ja olet onnellinen sisimmässäsi, se todella näkyy muille ihmisille, hän sanoi.

– Suurin harhaluulo minun kohdallani on, että olen tyhmä blondi isoilla tisseillä, hän jatkoi.

Sweeney tunnetaan muun muassa rooleistaan Euphoria-, The Handmaid’s Tale- ja The White Lotus -tv-sarjoissa. Hänet nähdään pääroolissa Anyone But You -elokuvassa, joka saapuu Suomessa valkokankaille 27. joulukuuta.

Näyttelemisen lisäksi Sweeney työskentelee tuottajana. Hän omistaa Fifty-Fifty Films -tuotantoyhtiön.

Lue myös:

    Uusimmat