Sveitsi kerjäsi ongelmia Slovakiaa vastaan – kesti ulosajon ja kahden miehen alivoiman

Sveitsi voitti Slovakian MM-kisojen A-lohkon iltaottelussa lukemin 5–3. Ottelun loppupuolella joukkue meinasi sählätä voiton jäähyilyyn.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Kolmannen erän alussa Sveitsi johti ottelua tukevasti 4–2. Slovakia pääsi kuitenkin maalin päähän sveitsiläispelaajan oman maalin ansiosta.

Ajassa 53:33 jännitys tiivistyi entisestään, kun puolustaja Michael Fora ajettiin ulos polvitaklauksen jälkeen.

Katso ulosajoon johtanut taklaus pääkuvan videolta!

Slovakia pääsi vitosen ylivoiman aikana jauhamaan jopa kaksi minuuttia kahden miehen ylivoimaa, mutta tulosta ei enää syntynyt.

Fabrice Herzog lakaisi kiekon tyhjiin viimeisillä sekunneilla, ja Sveitsi varmisti 5–3-voiton. Joukkue jatkaa A-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä.