Suurten tunteiden peli - Venäjä ja Suomi kamppailivat finaalipaikasta

Tänään selviää, mitkä joukkueet taistelevat sunnuntaina MM-kisojen kirkkaimmista mitaleista. Mukana kultapelissä on ainakin Venäjä, joka löi Suomen lukemin 6-2.

Areenalle odotetaan viikonlopun kumpanakin pelipäivänä täysiä katsomoita, nyt liikkeellä ovat suomalaisen kiekkokansan lisäksi muiden pelaavien maiden kannattajat.

Suomi-Venäjä -ottelun tapahtumia oli todistamassa täpötäysi Areena. Paikalla oli myös runsaasti venäläiskannattajia.

Pieni Leijonakannattaja uskoo Suomen nousevan kultaotteluun.

Samaa tosin uskoo omasta joukkueestaan myös tämä nuori venäläisfani.

Pelin avausmaalin iski Janne Niskala - ja yleisö hurmioitui!

Venäjä mutkisti Suomen matkaa finaaliin tekemässä ensimmäisessä erässä kaksi maalia.

Yleisössä suomalaiset ja venäläiset hurrasivat sulassa sovussa.

Venäjän huippupelaaja Jevgeni Malkin loukkasi itseään toisessa erässä.

Malkinin loukkaantumisesta huolimatta toisen erän puolivälissä Venäjä juhli jo kolmatta maaliaan.

Malkin toipui iskustaan nopeasti. Mikko Koivun istuessa jäähyään Malkin vetäisi 4-1-kaulan Suomeen.

Venäjä antoi kannattajilleen herkkua koko rahan edestä: 6-2 voitto ja edessä kultaottelu!