Suurperheen arki on täynnä yllätyksiä

Erilaiset äidit -sarjan neljännessä jaksossa tiistaina 30.10. kurkistetaan Eteläniemien perheeseen. Eteläniemien perheen muodostavat Johanna ja Marko Eteläniemi sekä lapset Alex, 6, Maksimus, 5, Kristof, 3, Sarafina, 2, ja kesäkuussa 2012 syntynyt kuopus.

Johanna Eteläniemi, 26, saa viidennen yhteisen lapsensa aviomiehensä Markon, 26, kanssa. Eteläniemien suurperheen arki on melkoista tohinaa, ja omat haasteensa heidän elämäänsä tuo se, ettei kumpikaan vanhemmista ole työelämässä. Miten suurperhe selviää arjen haasteista, kun rahatilanne ei ole hyvä?

Johanna ilmoitti jo lapsena yksinhuoltajaäidilleen, että hän tahtoo suurperheen. Hän itse kasvoi ilman sisaruksia kahdestaan äitinsä kanssa. Johanna saikin ensimmäisen lapsensa jo hyvin nuorena. Miehensä Markon Johanna tapasi noin kuusi vuotta sitten ja tuli nopeasti raskaaksi. Tänä päivänä eitsemänhenkisen perheen vanhemmat ovat onnellisia kaikista lapsistaan, vaikka jokainen lapsista ei olekaan täysin suunniteltu. Molemmat vanhemmista ovat tällä hetkellä poissa työelämästä ja suurperhe saa toimeentulonsa Kelalta sekä sosiaalitoimistosta eri tukien muodossa.

Jakson perhe: 26-vuotiaat Johanna ja Marko Eteläniemi, Alex, 6, Maksimus, 5, Kristof, 3, Sarafina, 2, ja kesäkuussa 2012 syntynyt kuopus. Johannalla on myös aikaisempi, huostaanotettu lapsi Niko, 9.

Erilaiset äidit AVAlla tiistaisin kello 21:30. Neljännessä jaksossa esiintyy Eteläniemien perhe Tampereelta.

AVA

Kuva: Lauri Tamminen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja