Suunnitteletko kosintaa? Näistä videoista voi ottaa mallia

Rakkaus on yksi elämän tärkeimmistä asioista, mutta ennen kuin pääsemme nauttimaan suomalaisista rakkaustarinoista Kaikkien aikojen kosinta -ohjelman alkaessa 23. syyskuuta AVAlla, voimme katsoa herttaisimpia kosintoja maailmalta.

Maailma on täynnä toinen toistaan ihanampia kosintoja. Pian niitä on onneksi tarjolla vieläkin enemmän, koska Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma alkaa AVAlla tiistaina 23.9. klo 21.30. Ohjelman ansiosta kokosimme yhteen muutamia herttaisia kosintoja.

Kopioi ensitreffit

Saiko puolisosi tietää, että olet ajatellut kosia häntä juuri tänä päivänä? No muuta suunnitelmat täysin ja anna hänen kiemurrella hieman pidempää. 

Kaukosuhde ei ole este

Kaukosuhde saattaa tuoda mukanaan muutamia haasteita, mutta rakkaus on siitä ihana asia, että se voittaa isommatkin haasteet. 

Ai, oletkin ammattitanssija?

Disney-elokuvat lukeutuvat useimpien suosikkeihin. Eräs nainen sai elämänsä yllätyksen, kun häntä kosittiin Disneylandissa flash mobin avustuksella.

Pelastus löytyi sormuksesta

On ehkä hieman julmaa saada puolisosi luulemaan, että hänen henkensä on uhattuna, mutta onneksi sormuksesta löytyi ratkaisu tähän "hätätilanteeseen."

Kosinta keskellä työpäivää

Mikäpä piristäisi työpäivää paremmin kuin ihana kosinta? 

Tässä on esimakua suomalaisten upeista kosinnoista: VIDEO: Uskomaton kosinta keskellä Helsinkiä

Lisää romantiikkaa pian luvassa, sillä Kaikkien aikojen kosinta alkaa tiistaina 23.9. AVAlla klo 21.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja