Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Susanna Laine pääsi vihdoin tositoimiin! Näin ensimmäinen kuvausviikko Salkkareissa sujui

3:33
Susanna Laine pääsi vihdoin tositoimiin – näin ensimmäinen kuvausviikko Salkkareissa sujui

MTV Uutiset tapasi Susanna Laineen Salatut elämät -studiolla. Hän kertoo nyt, kuinka ensimmäinen työviikko Pihlajakadulla sujui.

Marraskuussa Salatut elämät -studiolta jysähti todellisen uutispommin, kun suurelle yleisölle juontajana tutuksi tulleen Susanna Laineen tiedotettiin liittyvän sarjan näyttelijäkaartiin.

Helmikuun puolivälissä kuvauksiin mukaan tullut Laine ei saa vielä hihkua paljoa tulevasta hahmostaan. Toistaiseksi hahmosta tiedetään ainoastaan se, että hän on nimeltään Marika ja hänellä on sukulaissuhteita Pihlajakadulle.

Enempää Laine ei vielä paljasta ensimmäisten kuvauspäivienkään jälkeen, sillä Marika nähdään ruudussa tällä tietoa toukokuussa. Hän kuitenkin kertoi MTV Uutisille, kuinka ensimmäinen Salkkarit-viikko sujui.

– Mulla on ollut kaksi kuvauspäivää tällä viikolla. On ollut todella hauskaa ja mielenkiintoista ja tosi jännittävää, Laine iloitsi.

– Ensimmäisenä päivänä minulla oli tosi monta kohtausta ja päivä oli aika pitkä.

Laine paljastaa, että erityisesti yksi asia juontajan työssä on auttanut häntä melkoisesti, kun työt Salkkareissa vihdoin alkoivat. 

Mistä on kyse? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja