Jättiyllätys! Puoli seitsemän -ohjelmasta lähtenyt Susanna Laine on uusi Salatut elämät -näyttelijä: "Oli niin houkuttava kutsuhuuto"

1:15
Katso yllä olevalta videolta, kuinka Laine päätyi mukaan Salkkareihin!

Susanna Laine nähdään uutena Salatut elämät -kasvona vuonna 2021. 

Juontaja Susanna Laine kohautti syksyllä ilmoittaessaan, että hän oli aikeissa päättää työnsä Ylen suositun Puoli seitsemän -ohjelman juontajan ja lokakuun lopussa hänet nähtiin ohjelmassa mukana viimeistä kertaa. Nyt Laine on hyppäämässä aivan erilaiseen pestiin, kuin mitä häneltä on aiemmin totuttu näkemään, sillä hän on uusi Salatut elämät -näyttelijä. 

Laine kertoo saaneensa syksyllä soiton, jossa häntä pyydettiin mukaan sarjaan. Hetken pohdinnan jälkeen hänen päätöksensä oli selvä. 

– Oli jotenkin niin houkuttava kutsuhuuto, että siihen oli vastattava. Ja nyt me ollaan täällä, Laine kertoo istuessaan Salkkareiden studiolla Helsingissä. 

Näytteleminen ei ole Laineelle lainkaan vieras asia, vaan hänellä on siitä melko runsaastikin kokemusta teatterin parista. Kameratyöskentely on hänelle kuitenkin – tässä suhteessa – melko uusi asia. 

Juontajana kunnostautunut Laine kertoo saaneensa syksyn aikana runsaasti erilaisia työtarjouksia Puoli seitsemän -ohjelmasta lähdettyään. Tarjouksista monet ovat olleet töitä näyttelijänä. Laine kuvailee olevansa onnellisessa tilanteessa, kun häntä pyydetään moneen mukaan. Vaikka teatterit ja musikaalit ovat hänelle erityinen sydämen asia, tuntuu tässä maailmantilassa kuitenkin kameran edessä näytteleminen parhaimmalta vaihtoehdolta. 

Salatut elämät kiehtoo Lainetta erityisesti sen puolesta, että hän palaa halusta saada tietää, kuinka vuosikausien saatossa valtavan suosion keränneen sarjan tuotanto todella toimii. 

– Mua ihan toimittajana kiinnostaa tämä koko koneisto, että miten tätä tehdään ja millainen prosessi tämä on. Ja tietysti tässä saa näyttelijänä valtavasti minuutteja. Monesti kun Suomessakin sarjoja ja leffoja tehdään aika nopeasti, niin tässä pääsee tekemään ja harjoittamaan sitä asiaa kunnolla, kun sitä tehdään viikosta toiseen. Pääsee kunnolla tekemään ja oppii sitä.

Laineen roolisuoritus Salkkareissa tullaan näkemään sarjassa vuonna 2021. Roolihahmosta ei voida vielä toistaiseksi paljastaa juuri mitään. 

– Sanotaan, että itse olin ainakin hyvin kiinnostunut kun kuulin siitä ja se oli yksi syy, miksi innostuin tästä, että se oli mielestäni hirveän herkullinen. Mutta keväällä sitten varmaan paljastellaan siitä lisää. 

Salkkarit-studiot ovat tuntuneet Laineen mukaan alusta asti kotoisalta ja lämpimältä paikalta. Tiivis ryhmähenki on tehnyt varsinkin vaikutuksen. 

Puoli seitsemän -ohjelma päättyi Laineen osalta perjantaina 30. lokakuuta. Töiden päättämisestä on nyt kulunut muutama viikko, muttei Laine ole ehtinyt juurikaan vielä lomailemaan. Hän kertoo yrittäneensä rentoutua, lenkkeilleensä, viettäneensä aikaa ystäviensä kanssa sekä työskennelleensä Ylen Kuusijuhla-ohjelman parissa. Lisäksi hän myöntää ikävöineensä Puoli seitsemän -ohjelmaa, jonka päättyminen hänen osaltaan tuntuu yhä hieman epätodelliselta. 

– Se on kuin oma lapsi, kenelle toivoo kaikkea parasta. On toki ollut myös ihanaa, että on nyt ollut vähän vapaata, mutta on ollut myös ikävä. Kaikennäköisiä fiiliksiä se on herättänyt. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja