Suru-uutinen! Somesta ja tv:stä tuttu poliisikoira Sauli on kuollut 11-vuotiaana – "Loppumetreillä tuli hieno onnistuminen"

Poliisit-sarjassa televisiossa nähty Sauli-koira nukkui pois perjantaina.

Televisioruuduista sekä Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen sosiaalisen median tileiltä tuttu poliisikoira Sauli on kuollut.

Nelosen Poliisit-sarjassa esiintynyt koira menehtyi perjantaina. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo asiasta sosiaalisessa mediassa.

Poliisikoiran ohjaaminen on työ, harrastus ja elämäntapa 1:23
Video: Poliisikoiran ohjaaminen on työ, harrastus ja elämäntapa – "Minulle ei ole vieläkään selvää kuvaa siitä, mihin kaikkeen se hajuaisti kykenee".

Sauli oli kuollessaan 11-vuotias.

– Harmillisesti joudumme viikon alkuun kertomaan suru-uutisen: Laitoksemme väelle tärkeä työkaveri ja myös monelle teistä sosiaalisen median ja television kautta tuttu Sauli-koira nukkui pois perjantaina 5. huhtikuuta, Facebookissa sanotaan.

– Sauli teki ohjaajansa kanssa vuosien mittaan saumatonta yhteistyötä, jonka tiimoilta saavutetusta uusimmasta onnistumisesta kerroimme juuri muutama viikko sitten. Saulille suuri kiitos ja ohjaaja-Mikolle. Sauli 8.3.2008–5.4.2019.


"Loppumetreillä tuli hieno onnistuminen"

Maaliskuun lopulla Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoi Facebookissa Saulin viimeiseksi jääneestä työkeikasta.

– Saimme aamulla ilmoituksen, jonka mukaan Espoossa sijaitsevassa toimistokontissa oli havaittu kaksi tummiin pukeutunutta miestä, postauksessa kerrottiin.

– Ilmoittaja soitti havainnostaan välittömästi hätäkeskukseen, minkä vuoksi poliisi oli nopeasti paikalla. Juttu on hyvä esimerkki siitä, miten kansalaiset ja poliisi koirien avulla voivat tehdä hyvää yhteistyötä.

Jäljestämisessä onnistunut koira oli poliisilaitoksen konkareihin kuulunut Sauli-koira.

– Sauli on jäämässä pian eläkkeelle, joten on hienoa, että uran loppumetreillä tuli näin hieno onnistuminen. Voi hyvin olla, että tämä oli Saulin viimeinen keikka, Saulin ohjaaja Mikko.


Lue myös:

    Uusimmat