Supernanny Pia Penttala laihtui 20 kiloa leikkauksen avulla – saapui Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman yleisöön lähes tunnistamattomana

7:45
Pia Penttala oli kertomassa viime keväänä suomalaisperheiden korona-arjesta Uutisaamussa.

Supernannyna tunnettu Pia Penttala saapui Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman yleisöön lähes tunnistamattomana. Penttala kertoi laihtuneensa yli 20 kiloa leikkauksen avulla. 

Maikkarin Supernanny Suomi -ohjelmasta tunnettu Pia Penttala saapui Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman  yleisöön sunnuntaina lähes tunnistamattomana. Hän kertoi laihtuneensa noin 20 kiloa vatsalaukun ohitusleikkauksen avulla. 

– Löydettiin minun aineenvaihduntaongelmaan vihdoin ratkaisu. Kävin vatsalaukun ohitusleikkauksessa. Olen laihtunut sen avulla yli 20 kiloa, Penttala kertoo MTV Uutisille. 

– Olen aina liikkunut paljon eikä se ole näkynyt missään. Tämä leikkaus oli kuin hampaanpoisto. Minulla on hyvä lihaskunto enkä tupakoi. Olen aina syönyt terveellisesti. Tämä leikkaus oli minulle siis helppo ja toi ongelmaani vihdoin avun. 

Leikkaus tehtiin maaliskuussa ja sen jälkeen kiloja on karissut. 

– Tottakai on hienoa, että kiloja on karissut, mutta enemmän olen ollut kiitollinen muista terveysvaikutuksista. Sairastuin verenpainetautiin viime syksynä ja halusin silloin tietää, että mistä tämä kaikki johtuu. Nyt olen saanut vähennettyä lääkitystä jo puolella ja minulla on todella hyvä olo, Penttala kertoo. 

– Syön paljon vähemmän eikä ravinto pääse enää varastoitumaan kehooni ja muuttumaan sokeriksi ja rasvaksi. Eli nyt kehoni toimii sillä tavalla kuin sen kuuluukin toimia, Penttala iloitsee. 

Penttala nähdään Supernannyn uudella kaudella. Hän on kokenut ammattilainen, joka lempeästi mutta määrätietoisesti osaa auttaa arjen haasteissa, ratkaisten perheiden päivittäiset pulmat. 

MTV Uutiset Livessä tänään kello 21.35 nähdään muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman putoajaparin haastattelu!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja