Supercell julkaisi odotetun Brawl Stars -pelinsä hiljaisesti myös Androidille

Suomalainen Supercell on julkaissut Brawl Stars -pelinsä nyt hiljaisesti myös Androidille.

Supercell on testannut Brawl Starsia jo viime vuoden kesästä lähtien valituilla markkinoilla Applen iPhone- ja iPad-laitteilla. Suomessa Brawl Stars tuli näillä ladattavaksi tammikuussa.

Nyt Brawl Stars on Suomessa, Kanadassa, Tanskassa, Hong Kongissa, Irlannissa, Macaossa, Malesiassa, Norjassa, Singaporessa sekä Ruotsissa ladattavissa Google Play -sovelluskaupasta Android-laitteille.

Rajoitettu julkaisu nyt myös Android-laitteille voi kieliä Supercellin olevan pian valmis pelin täysmittaiseen näyttävään lanseeraukseen. Supercell on tuonut laajasti saataville historiansa aikana vain neljä mobiilipeliä – Clash of Clansin, Hay Dayn, Boom Beachin sekä viimeisimpänä vuonna 2016 Clash Royalen.

Brawl Starsia voi pelata yksinkin, mutta pääasiassa se on tarkoitettu moninpeliksi. Pelissä kaksi kolmen pelaajan joukkuetta kisailee toisiaan vastaan vastustajia ampumalla ja mätkimällä sekä tehtäviä suorittamalla.

Brawl Starsissa voi valita eri hahmoista, joilla on omat erikoisosaamisensa, ja kolikoita ja muuta tavaraa keräämällä voi hahmoaan myös parantaa pelin edetessä. Pelimuotoja on viisi. Bountyssa kerätään mahdollisimman paljon jalokiviä, Smash & Grabissä joukkueen täytyy kerätä kymmenen jalokiveä ja onnistua pitämään ne itsellään, Heistissa yritetään ryöstää vastustajan säilö ja puolustaa samalla omaa. Neljäs pelimuoto on Showdown, perinteinen ”deathmatch”, jossa ei jahdata jalokiviä, vaan yritetään vain nitistää vastustajan joukkue jatkuvasti kutistuvalla areenalla. Lisäksi mukana on Brawl Ball, jossa tavoitellaan kahta osumaa ennen omaa pamahtamista.

Brawl Stars on maksuton, mutta sisältää pelin sisäisiä ostoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja