Superautoillaan rehvastellut YouTube-tähti vuosiksi vankilaan – autot oli ostettu eläkeläisiltä huijatuilla rahoilla

1:52

Kalliisiin autoihin keskittyneellä YouTube-kanavalla nähdään tulevina vuosina vähän erilaista sisältöä – ainakin jos sen perustaja jatkaa videoiden kuvaamista.

Pääkuvan video

Tältä näyttää autoilu rattijuopon silmin

Sussexin poliisi julkaisi rattijuopon kojelautakameraan tallentuneen videon valistaakseen päihteiden vaikutuksen alaisena ajamisen vaaroista.

Supersuositun YouTube-kanava Gaskingsin perustaja Anthony Locke, 32, on tuomittu viideksi vuodeksi vankeuteen Isossa-Britanniassa.

Ennen kanavansa perustamista toukokuussa 2014, Locken kerrotaan huijanneen 16 eläkeläiseltä rahaa yhteensä noin miljoonan euron edestä.

Rahoilla hän hankki itselleen muun muassa Aston Martin Vantagen, Lamborghini Gallardon, Audi R8:n ja Porsche 911:n, joita hän ryhtyi esittelemään perustamallaan kanavalla. Osa kanavan videoista oli Locken omia, kun taas osan hän oli härskisti varastanut muilta.

Locken perustamalla YouTube-kanavalla on jo lähes 700 000 tilaajaa. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä itse kanava sekä Gaskingsin muut sosiaalisen median tilit ovat yhä toiminnassa, vaikkakaan uutta sisältöä ei ole niihin tullut reiluun kuukauteen.

Alla Locken viime kesänä kuvaama video hänen omasta Nissanistaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja